Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

şuanda jb yok ama gelmesi yakındır imzalar açıkken 11.3.1 e geçiş yapmalısınız diyor

Beyler gözlerim beni yanıltmıyorsa bu gördüğüm 11.3.1 jb değilse nedir?
66af229d1be42a45751653546221151a.png

Görür görmez uykum kaçtı bir yönetici birşey yazar mi acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetici değilim ama ben yazayım orada şöyle bir şey yazıyor şu anda jailbreak yok ama bazı büyük geliştiriciler geleceğine değindi bu sürümdeyseniz yükseltmeyin

aslında tam olarak çevirisi şu şekilde

Henüz bir jailbreak çıkmadı ama yüksek ihtimalle 11.3.1 için gelecektir. İmzalar kapanmadan bu sürüme isterseniz geçebilirsiniz.

Biraz detaylı söylemek gerekirse Coolstar ın dün geceki hamlesiyle iyicesular kaynamaya başladı.. 11.3.1 imzaları haftaya pazartesi yada perçembe kapanacaktır yüksek ihtimalle.. karar veremediyseniz 11.3.1 e Güncellesek mi Güncellemesek mi? buradan bakabilirsiniz :okay:

Electra yakında iOS 11.3.1 için geliyor! IOS 11.0-11.1.2'de olmayan tüm kullanıcıların 11.3.1 sürümüne yükseltilmesi önerilir. coolstardan

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    216.5 KB · Görüntüleme: 44
sparkzheng in açıklamasına göre şu andaki KPP açığı tüm 64 bit cihazlar için uyumlu. Dolayısıyla eğer jb gelecekse iPhone X e kadr tüm cihazlara gelecek @electrajb

Bunca insanın beklentisini karşılayan bir insanın bence en doğal hakkı bi x sahibi olması

bunu katılıyorum hatta 5 dolarda ben gönderdim ülkede dolar ucuz olaydı 10 20 yollardık ama dolar katlandı
[automerge]1527846386[/automerge]
öyle bir durum ki jailbreak yapan kişiler her sürüm başına ücret almaları bence hakları örneğin ios 11.3.1 jailbreak yapmak 20 tl filan yani 5 dolar civarı olsa ki bu insanlar da o hizmetin karşılığını alsınlar.

Adama bağış yapmak istedim yapamıyorum. paypal dışında odeme yapabileceğimiz bi kanal yok mu?

garanti bankasına giriş yapabilirsem yapayım sayenizde 3 - 5 bilgi sahibi oldum
[automerge]1527858816[/automerge]

İşleminiz tamamlanmıştır.
Hesaba Havale işleminiz tamamlanmıştır.

seni kıracağıma kafamı kırayım
<3
👍🏼😉 eline sağlık teşekkürler

Coolstar kendi sitesinde açıklama yapmış 11.0 ve 11.1.2 süründekiler güncelleme yapmasın diye açıklamış ama 11.2 ve 11.2.6 sürümdekiler 11.3.1 sürüme güncelleme yapsınlar diye açıklama yapmış 11.3.1 çok yakında electra desteği ile geleceğinide açıklamış bu yazdıklarımdan hangisi sana uyarsa uygula :)

Geçmesin demişse ozaman jailbreak çıköası kesin değil demekki??

Geçmesin demişse ozaman jailbreak çıköası kesin değil demekki??

Çıkması kesindir çünkü öyle olmasaydı kendi resmî sitesinde 11.3.1 electra desteği ile çok yakında gelecek diye yazmazdı.

Çıkması kesindir çünkü öyle olmasaydı kendi resmî sitesinde 11.3.1 electra desteği ile çok yakında gelecek diye yazmazdı.

Ozaman güncelemek mantıklı imzalar kapanmadan

Arakdaşlar, bu konu haberlerin paylaşıldığı konu neden ısrarla güncelleyeyim mi güncellemeyeyim mi diye soruları buraya yazıyorsunuz? ki bu sorular için konu da açtık. Lütfen o konu üzerinden tartışalım/konuşalım. o konu bunun için var zaten.. buradaki mesajlarınızı siliyorum. isterseniz aşağıda linkini verdiğim konuda devam edelim ;)

11.3.1 e Güncellesek mi Güncellemesek mi?

Bundan sonra bu konuya haberler dışında yazılan her yorum silinecektir.

Geri