Beyler gözlerim beni yanıltmıyorsa bu gördüğüm 11.3.1 jb değilse nedir?
![]()
Görür görmez uykum kaçtı bir yönetici birşey yazar mi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iphone x için para topluyor galiba cihazı 6s ve üst sürümlere yapamıyor bu yüzden ve 1088 dolar topladı artık onunda iphone x variPhone X'ede gelelecek mi? Coolstarın jbsi?
Bunca insanın beklentisini karşılayan bir insanın bence en doğal hakkı bi x sahibi olmasıiphone x için para topluyor galiba cihazı 6s ve üst sürümlere yapamıyor bu yüzden ve 1088 dolar topladı artık onunda iphone x var![]()
Bunca insanın beklentisini karşılayan bir insanın bence en doğal hakkı bi x sahibi olması
Adama bağış yapmak istedim yapamıyorum. paypal dışında odeme yapabileceğimiz bi kanal yok mu?
ben senin yerine yaptım zaten iphone x alacak parayı topladı sen buraya yapAdama bağış yapmak istedim yapamıyorum. paypal dışında odeme yapabileceğimiz bi kanal yok mu?
buraya sen de yapabilirsin :)ben senin yerine yaptım zaten iphone x alacak parayı topladı sen buraya yap![]()
buraya sen de yapabilirsin :)
garanti bankasına giriş yapabilirsem yapayım sayenizde 3 - 5 bilgi sahibi oldum
garanti bankasına giriş yapabilirsem yapayım sayenizde 3 - 5 bilgi sahibi oldum
[automerge]1527858816[/automerge]
İşleminiz tamamlanmıştır.
Hesaba Havale işleminiz tamamlanmıştır.
seni kıracağıma kafamı kırayım
<3
Gaza geldim bende bir bağış yapayım size birde iphone 6 için geçerlimi jailbreak
Coolstar kendi sitesinde açıklama yapmış 11.0 ve 11.1.2 süründekiler güncelleme yapmasın diye açıklamış ama 11.2 ve 11.2.6 sürümdekiler 11.3.1 sürüme güncelleme yapsınlar diye açıklama yapmış 11.3.1 çok yakında electra desteği ile geleceğinide açıklamış bu yazdıklarımdan hangisi sana uyarsa uygula :)
Geçmesin demişse ozaman jailbreak çıköası kesin değil demekki??
Çıkması kesindir çünkü öyle olmasaydı kendi resmî sitesinde 11.3.1 electra desteği ile çok yakında gelecek diye yazmazdı.