Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

İos 11.2.1 iphone 6 cihazımı güncelliyeyim mi 1.3.1 sürümüne. Şuanki sürüme gelir mi jb ?

Arkadaşlar açıklama yapıldı 11.1.2 sürümü kalsın aynı şekilde diye söylendi fakat 11.1.2 üzeri cihazlar 11.3.1 e güncellemeli diye söylendi tartışmayalım artık 11.1.2 üzerinde olupta jb bekleyenler 11.3.1 e geçiş yapın pişman olmadan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IOS 11.3.1'e güncellemek isteyenler , IOS 11.4'e güncellemeden direk IOS 11.3.1'e geçin.

IOS 11.4'den IOS 11.3.1'e düşürme problemi yaşayanlar var şu anda

(ITunes error 14)

JailbreakTR

Ünlü Geliştirici "Jonathan Levin" böyle cevap vermiş bir kaç soruya,
66b77a5f2aa6de7637ca80462c1d8da1.jpg

Açıklaması:
1.LiberiOS bir güncelleme alacak mı?

Evet.

2.LiberTV bir güncelleme alacak mı?

Evet.

3.Cydia kaydedilecek mi?

Hayır.

4.Neden Cydia değil?

Çünkü. Popüler inanışın aksine, Saurik'ten nefret etmiyorum. Saurik ile birkaç kez konuştum ve beni diğer insanlarla karıştırdı.

Ama Cydia olmadan, JB değil! Belki senin için değil. Fakat diğerleri için bu şekilde daha da iyidir.
Coolstar / CheeseCakeUFO veya başka bir iyi JB geliştiricisine gidin.

5.Tweaks ne olacak?

--Çalışmamaları için bir sebep yok--

6.Geliştiricinin QiLin ile bütünleşmesi gerekmesine rağmen
QiLin bir güncelleme alacak mı?

Kesinlikle.

4460d590fc5dceaf94963d3c7dbf4283.jpg

1. Güncellemeli miyim?!?

--Eğer yamalı bir sürüm varsa, JB yayınlanacaktır, bu yüzden kısa cevap - EVET

Apple, yeni sürümler çıktıkça eski sürümleri çok hızlı bir şekilde güncellemeyi durdurur. Yani küçük bir pencere var (şu anda 11.0.1 için açık - 31/05/2018 itibariyle) - ama kapatıyor (ve önümüzdeki hafta WWDC tarafından kullanılması bekleniyor)
IOS'un eski sürümleri (10.x gibi), Apple'ın geliştiricilerin yeni iOS özellikleri için uygulamaları güncellemelerini hızlandırdığı için aşamalı olarak sona erecek. Bu, bir gün favori uygulamanızın eski sürümleri güncellemeyi veya üzerinde çalışmayı reddedeceği anlamına gelir.
Zaten memnun olduğunuz bir sürümdeyseniz ve yeni 11.3 özellikleriyle (pil yönetimi, vb.) Ilgilenmiyorsanız, kalın. bu senin seçimin.
Yani, jb geliştiriciniz belirli bir sürümü desteklemeyi reddettiğini söyleyebilir. Bu durumda kal ya da başka bir jailbreak al
IPhone [5s/6/6s/7/8 /X
Genel olarak, fark yok. Tüm gereken ofsetlerdir (çekirdekler biraz farklı olabilir, bu yüzden QiLin araç setini jailbreak için kullanırsanız sorun olmaz.
Hatalar çekirdeğindedir, bu nedenle TÜM aygıtları (ve bazı durumlarda MacOS'u bile) etkiler. Çok nadiren küçük bir versiyonda yeni. Diğer bir deyişle, 11.3.1 PROBABLY 11,4.1'de 11.3.1'de çalışacağından 11.3.1'de çalışacaktır.

(Rezervasyon: Hangi Beetle Ian Beer'ın aklında olduğunu bilmiyorum, ama düşündüğüm buysa, 11'e, hatta 10'a bile uygulanacak.
Bazı jailbreakerlar (Liber * veya QiLin değil) "KPP baypas" a güvenebilir. Bu teknik (çekirdek yama korumasını atlar) sadece A10 cihazlarında çalışır (örneğin iPhone 6S veya iPad Pro 2016). A10 ve sonraki cihazlarda, henüz halka açık olmayan bir donanım mekanizması (KTRR / AMCC) vardır.

Yani iki tane Jailbreak araçıda çıkabilir

Ama kesinlikle JB gelecektir

JailbreakTR

Şuan sürümüm 11.2.5, ayarlarda 11.3.1 indirilmiş hazır halde bekliyor. Ama evde WiFi yok. Acaba internet olmadan yüklesem sorun olur mu ? Jb gelirse kaçırmak istemiyorum da :)

Şuan sürümüm 11.2.5, ayarlarda 11.3.1 indirilmiş hazır halde bekliyor. Ama evde WiFi yok. Acaba internet olmadan yüklesem sorun olur mu ? Jb gelirse kaçırmak istemiyorum da :)
11.3.1 için jb o kdar çabuk gelmez en erken 4 hazirandan sonra gelir :) ama siz yine de imzalar kapanmadan 11.3.1 e pc üzerinden DFU moda alarak yükleme yapın

11.3.1 için jb o kdar çabuk gelmez en erken 4 hazirandan sonra gelir :) ama siz yine de imzalar kapanmadan 11.3.1 e pc üzerinden DFU moda alarak yükleme yapın

İşte evde wifi yok. Nereden indireceğim o kadar büyük dosyayı. Şuan telefona indirilmiş halde duruyor da :) DFU mod ile de uğraşmak istemiyorum. Her şey silinsin, tekrar yükle falan bi ton iş. :)

İşte evde wifi yok. Nereden indireceğim o kadar büyük dosyayı. Şuan telefona indirilmiş halde duruyor da :) DFU mod ile de uğraşmak istemiyorum. Her şey silinsin, tekrar yükle falan bi ton iş. :)
Telefona indirilen dosya asıl dosya değil.. sadece güncelleme için inen küçük bir parçadır genelde.. Ayrıca pc üzerinden yaparken wifi a ihtiyacınız yok.. zaten telefon pc ye kablo ile bağlı olacğaından wifi olmasa da yükleyebilirsiniz. :)

Telefona indirilen dosya asıl dosya değil.. sadece güncelleme için inen küçük bir parçadır genelde.. Ayrıca pc üzerinden yaparken wifi a ihtiyacınız yok.. zaten telefon pc ye kablo ile bağlı olacğaından wifi olmasa da yükleyebilirsiniz. :)

Tüh. Benim bir yerden acil internet bulmam lazım o zaman. 11.3.1 indirmem lazım PC’ye :)

Ve bir haber daha... 11.3.1 jb siyle paralel olarak Cydia nın yerine geçebilecek yada Cydia yı daha iyi hale getirebilecek bir güncelleme üzerinde de çalışasak yüksek ihtimalle Coolstar

1527808408430.png

Beyler gözlerim beni yanıltmıyorsa bu gördüğüm 11.3.1 jb değilse nedir?
66af229d1be42a45751653546221151a.png

Görür görmez uykum kaçtı bir yönetici birşey yazar mi acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri