Benim sürüm 11.3 kalsam jb gelir mi yoksa 11.3.1 mi geceyim ?
Benim sürüm 11.3 kalsam jb gelir mi yoksa 11.3.1 mi geceyim ?
Guncellemeyi itunes uzerinden yapiyorum ipsw den indirdim yedekledim bilgisayara sifirlamadan sonra sorun olurmu veri kaybi vs vsgüncelle
Muhtemelen GSM’dir cihazınız. Orada nasıl bulurum kısmı var.iOS 11.2.1 'deyim İOS 11.3.1'e güncelleyim mi jb gelir miy ?
[automerge]1527786142[/automerge]
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Burdan iphone x için gsm yi mi seçeyim global ı mı?
Yedekleme yap önce i tunesden yoksa giderGuncellemeyi itunes uzerinden yapiyorum ipsw den indirdim yedekledim bilgisayara sifirlamadan sonra sorun olurmu veri kaybi vs vs
Güncelleİos 11.2.1 iphone 6 cihazımı güncelliyeyim mi 1.3.1 sürümüne. Şuanki sürüme gelir mi jb ?
11.3.1 için jb o kdar çabuk gelmez en erken 4 hazirandan sonra gelir :) ama siz yine de imzalar kapanmadan 11.3.1 e pc üzerinden DFU moda alarak yükleme yapınŞuan sürümüm 11.2.5, ayarlarda 11.3.1 indirilmiş hazır halde bekliyor. Ama evde WiFi yok. Acaba internet olmadan yüklesem sorun olur mu ? Jb gelirse kaçırmak istemiyorum da :)
11.3.1 için jb o kdar çabuk gelmez en erken 4 hazirandan sonra gelir :) ama siz yine de imzalar kapanmadan 11.3.1 e pc üzerinden DFU moda alarak yükleme yapın
Telefona indirilen dosya asıl dosya değil.. sadece güncelleme için inen küçük bir parçadır genelde.. Ayrıca pc üzerinden yaparken wifi a ihtiyacınız yok.. zaten telefon pc ye kablo ile bağlı olacğaından wifi olmasa da yükleyebilirsiniz. :)İşte evde wifi yok. Nereden indireceğim o kadar büyük dosyayı. Şuan telefona indirilmiş halde duruyor da :) DFU mod ile de uğraşmak istemiyorum. Her şey silinsin, tekrar yükle falan bi ton iş. :)
Telefona indirilen dosya asıl dosya değil.. sadece güncelleme için inen küçük bir parçadır genelde.. Ayrıca pc üzerinden yaparken wifi a ihtiyacınız yok.. zaten telefon pc ye kablo ile bağlı olacğaından wifi olmasa da yükleyebilirsiniz. :)
![]()
Jailbreak IOS 11.3.1 yolda
JailbreakTR
BayılıyordumHenüz çıkmadı arkadaşlar.. coolstar yakında demiş ama ne kadar yakında bilmiyoruz![]()