11.3 onun için yalanmı oldu yani
hadi bakalım 1 haftaya çıkar herhalde11.4 final yayınlandığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok profesyonel olduğu söylenemez ama 10.2.1'e jailbreak çıkardı. iOS 11'e de kullanılamasa bile jailbreak çıkardı.inşallah güvenilir birisi mi yani bi coolstar olurmu
bekleyip göreceğiz oo zamanÇok profesyonel olduğu söylenemez ama 10.2.1'e jailbreak çıkardı. iOS 11'e de kullanılamasa bile jailbreak çıkardı.
Yalan oldu apptap olarak isim değişti falan@yusuf.ozgul hocam cydia alternatifi installer5 den bi haber varmı
Yalan oldu apptap olarak isim değişti falan
11.2 de bekliyoruz hala
1 haftaya kadar herşey belli olur beklemeye devam et bence sen de ben gibi.
WWDC 4'ünde olacak o gün beta yayınlanır muhtemelenSenden güzel haberleri bekliyorum.
Saat için ios 11 e geçtik. Saati sattık kaldık öyle 11.2 de bir başımıza..
Zaten yakında ios 12 beta lar gelmeye başlar
Eğer sağlam bir açıksa bekletmek mantıklı. 11.4 için şuan jailbreak yayınlansa final sürümde o açık olmayacak ve açık boşa gitmiş olacak.iOS 12 betalar yayınlanırsa ve açık bulurlarsa hackerlar bizim iş yalan olacak 12 ye bekletirler milleti şuan 11.4 finali beklettikleri gibi
İki sürüme de jailbreak gelecekse hataların düzeltildiği üst sürüm daha mantıklı değil mi ?@Blackcodetech alt sürümde kalman mantıklı olandır bence
İki sürüme de jailbreak gelecekse hataların düzeltildiği üst sürüm daha mantıklı değil mi ?
Hata düzeltme olayı tamamen yalan değildir. Her hatayı siz göreceksiniz diye birşey yok. Gelen ana güncellemeler özellik eklenerek gelir. Her özellik işlemci için iş yükü anlamına gelir. İşletim sistemi sürekli yeni özellikler edinirken donanım sabit kalıyor bu da olayı açıklıyor sanırım.Jb nin hangi sürüme ne zaman geleceği hiç bir zaman belli olmadı, bu gidişle de belli olmamaya devam edecek.
Jb istiyorsanız alt versiyonda kalmanız öantıklıdır.
Apple ın yayınladığı her yeni versiyonla hata düzeltme olayı tamamen yalandır. Eğer şu an kullandığınız sürümde sorun yaşamıyorsanız kesinlike güncelleme yapmayın.
Bu güncellemeler hata düzeltmekten çok eski telefonların çalışmasını yavaşlatıp, insanları yeni telefon almaya yönlendirmektir ki böyle olmasa da apple ın sonu nokia gibi olur.
Hata düzeltme olayı tamamen yalan değildir. Her hatayı siz göreceksiniz diye birşey yok. Gelen ana güncellemeler özellik eklenerek gelir. Her özellik işlemci için iş yükü anlamına gelir. İşletim sistemi sürekli yeni özellikler edinirken donanım sabit kalıyor bu da olayı açıklıyor sanırım.