Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Abraham masrinim paylaştığı videoda 11.x yazmış yani 11.4'e kadar tüm sürümleri destekliyor.

11.4 final yayınlandığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 haftaya kadar herşey belli olur beklemeye devam et bence sen de ben gibi.

Senden güzel haberleri bekliyorum.
Saat için ios 11 e geçtik. Saati sattık kaldık öyle 11.2 de bir başımıza..
Zaten yakında ios 12 beta lar gelmeye başlar

Senden güzel haberleri bekliyorum.
Saat için ios 11 e geçtik. Saati sattık kaldık öyle 11.2 de bir başımıza..
Zaten yakında ios 12 beta lar gelmeye başlar

WWDC 4'ünde olacak o gün beta yayınlanır muhtemelen

iOS 12 betalar yayınlanırsa ve açık bulurlarsa hackerlar bizim iş yalan olacak 12 ye bekletirler milleti şuan 11.4 finali beklettikleri gibi

iOS 12 betalar yayınlanırsa ve açık bulurlarsa hackerlar bizim iş yalan olacak 12 ye bekletirler milleti şuan 11.4 finali beklettikleri gibi

Eğer sağlam bir açıksa bekletmek mantıklı. 11.4 için şuan jailbreak yayınlansa final sürümde o açık olmayacak ve açık boşa gitmiş olacak.

İki sürüme de jailbreak gelecekse hataların düzeltildiği üst sürüm daha mantıklı değil mi ?

Jb nin hangi sürüme ne zaman geleceği hiç bir zaman belli olmadı, bu gidişle de belli olmamaya devam edecek.
Jb istiyorsanız alt versiyonda kalmanız öantıklıdır.
Apple ın yayınladığı her yeni versiyonla hata düzeltme olayı tamamen yalandır. Eğer şu an kullandığınız sürümde sorun yaşamıyorsanız kesinlike güncelleme yapmayın.
Bu güncellemeler hata düzeltmekten çok eski telefonların çalışmasını yavaşlatıp, insanları yeni telefon almaya yönlendirmektir ki böyle olmasa da apple ın sonu nokia gibi olur.

Jb nin hangi sürüme ne zaman geleceği hiç bir zaman belli olmadı, bu gidişle de belli olmamaya devam edecek.
Jb istiyorsanız alt versiyonda kalmanız öantıklıdır.
Apple ın yayınladığı her yeni versiyonla hata düzeltme olayı tamamen yalandır. Eğer şu an kullandığınız sürümde sorun yaşamıyorsanız kesinlike güncelleme yapmayın.
Bu güncellemeler hata düzeltmekten çok eski telefonların çalışmasını yavaşlatıp, insanları yeni telefon almaya yönlendirmektir ki böyle olmasa da apple ın sonu nokia gibi olur.

Hata düzeltme olayı tamamen yalan değildir. Her hatayı siz göreceksiniz diye birşey yok. Gelen ana güncellemeler özellik eklenerek gelir. Her özellik işlemci için iş yükü anlamına gelir. İşletim sistemi sürekli yeni özellikler edinirken donanım sabit kalıyor bu da olayı açıklıyor sanırım.

Hata düzeltme olayı tamamen yalan değildir. Her hatayı siz göreceksiniz diye birşey yok. Gelen ana güncellemeler özellik eklenerek gelir. Her özellik işlemci için iş yükü anlamına gelir. İşletim sistemi sürekli yeni özellikler edinirken donanım sabit kalıyor bu da olayı açıklıyor sanırım.

Şöyle anlatayım kardeşim sana, araban tıkır tıkır çalışıyor, servise gidip bişeyler yaptırırmısın ?. Duydun ki arabanın daha cabuk hızlanmasını sağlayan bir özellik yüklenebiliyormuş serviste. Dayanamayıp yaptırdın. Araban cabuk hızlanmaya başladı, ama bu sefer de misal akü hızlı bitmeye başladı.ve nihayetinde aküyü değiştirme zamanın geliyor.

Arkadaşlar haftaya IOS 11.4 Final %99 yayınlanır çünkü son betası artık final büyüklüğünde
e657eb87ece81da78b5c39a081cf1d72.jpg

Bakalım haftaya kadar JB haberleri nasıl gelişecek

JailbreakTR

Bu amcalar 11.3.1 i jailbreak yaptıklarını gösterir video atmışlar ne denli doğrudur bilmiyorum ama videoyu atıyorum

58c2ad32dc2e55562352c339c9a3e286.jpg

Türkler neden jailbreak üzerine çalışmıyor. İllaki vardır kafası çalışan yapabilecek olan. Gavurların eline bakıyoruz ya yok böyle işkence. Halden anlayıp da şu programı çıktığı gün yayınlayan birileri olmayacak mı?

Geri