Neler yeni

ios 11.0 jailbreak kaybetmek üzereyim yokmu yardım eden

hakan_murat

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
merhaba ios 11.0 iphone 7 kullanıyordum cydia dan bie tweak sildim telefon sapıttı bende ayarları sıfırlaya girdim telefon elma ilerleme çubuğunda kaldı ios 12 ye geçmeden yapabilicek son birşey varmı şimdiden teşekkürler

hard reset denedinizmi. eğer olmadıysa zaman kaybetmeden 12.1.1 yada 12.1.2 yi yükleyin itunesle o sürümlere jailbreak gelecek zaman kaybetme

Denedim hocam reset atıyor sonra tekrar ilerleme çubuğu devam edip sonda takılıyor
Teşekkürler
geç ios 12 ye korkma jb gelir ona exploit var uğraşıyorlar şuan geç zaman kaybetme 2 3 hafta jb siz kalırsın en fazla sonra gelir belki o kadarda sürmez geliştiricilere bağlı

geç ios 12 ye korkma jb gelir ona exploit var uğraşıyorlar şuan geç zaman kaybetme 2 3 hafta jb siz kalırsın en fazla sonra gelir belki o kadarda sürmez geliştiricilere bağlı

Tamam teşekkür ederim tavsiyen için bende öyle yapıcam fakat 2 sorum olucak size
1.) İpsw.me sitesinde 12.1.2 den 2 tane var hangisini indiricem
2.) 6s+ cihazim 11.0.1 jailbrek kullanıyorum onuda ios 12 ye geçirmelimiyim sence
Şarj ve yavaşlama problemi yaşarmıyım
Teşekkürler

Peki güncellemekten başka yapacak hiçbirşey yokmu

Malesef hiç birsey yok. Dediğiniz olay muhtemelen untheatret jb’lerde oluyordur. Mevcut jb’ler için cydiada “cleaner” “semirestore” gibi app ve tweakler mevcut ayarları sifirlayabilmeniz için. Ama biraz geç kalınmış.

Malesef hiç birsey yok. Dediğiniz olay muhtemelen untheatret jb’lerde oluyordur. Mevcut jb’ler için cydiada “cleaner” “semirestore” gibi app ve tweakler mevcut ayarları sifirlayabilmeniz için. Ama biraz geç kalınmış.

Aynen dediğiniz gibi bende yapıcak bişe olmadığını görünce 12.1.2 ye geçiş yaptım

Geri