merhaba ios 11.0 iphone 7 kullanıyordum cydia dan bie tweak sildim telefon sapıttı bende ayarları sıfırlaya girdim telefon elma ilerleme çubuğunda kaldı ios 12 ye geçmeden yapabilicek son birşey varmı şimdiden teşekkürler
Ayarları sıfırla derseniz elmada kalır. Geçmiş olsun.
hard reset denedinizmi. eğer olmadıysa zaman kaybetmeden 12.1.1 yada 12.1.2 yi yükleyin itunesle o sürümlere jailbreak gelecek zaman kaybetme
geç ios 12 ye korkma jb gelir ona exploit var uğraşıyorlar şuan geç zaman kaybetme 2 3 hafta jb siz kalırsın en fazla sonra gelir belki o kadarda sürmez geliştiricilere bağlıDenedim hocam reset atıyor sonra tekrar ilerleme çubuğu devam edip sonda takılıyor
Teşekkürler
geç ios 12 ye korkma jb gelir ona exploit var uğraşıyorlar şuan geç zaman kaybetme 2 3 hafta jb siz kalırsın en fazla sonra gelir belki o kadarda sürmez geliştiricilere bağlı
Bence ios 12.0 ve 12.0.1 e jb daha once cikacak 12.1.1 den falan
Peki güncellemekten başka yapacak hiçbirşey yokmu
Malesef hiç birsey yok. Dediğiniz olay muhtemelen untheatret jb’lerde oluyordur. Mevcut jb’ler için cydiada “cleaner” “semirestore” gibi app ve tweakler mevcut ayarları sifirlayabilmeniz için. Ama biraz geç kalınmış.
kal o sürümde kardeş güncelleme engelleme profilini indir sitede var jailbreak gelicek sizeAynen dediğiniz gibi bende yapıcak bişe olmadığını görünce 12.1.2 ye geçiş yaptım
fr yapamaz sep uyumlu değilkeşke Fr deneseydiniz geçmeden.
Neden uyumlu değil ? ios 11 ben geçmiştim Telefon elmada kaldığında :)fr yapamaz sep uyumlu değil
5s 6 6+ uyumlu sadece 11.3-11.4.1 yükleyebilirler 11.3 altını bunlar dahil hiçbir cihaz yükleyemezNeden uyumlu değil ? ios 11 ben geçmiştim Telefon elmada kaldığında :)