Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

BU TWEAK E ÇOK İHTİYACIM VAR FAKAT BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN

Ekli dosyalar

• IMG_7062.PNG
    IMG_7062.PNG
    345.3 KB · Görüntüleme: 39
c064765cccec4ccb8df86a2a74c5fc35.jpg
appsync yüklü olmasına rağmen yüklenemiyor hatası alıyorum

Forecast çalıştığı repoyu yollarmısınız ? Bide kilit ekranını ayarlayan bi tweak varsa uyumlu paylaşırmısınız ?

@hearven12 hocam *** repodan filanda denedim bu repoları kurmayın söyleniyor bide sizin yeni çıkan jb de denerseniz sorun oluşa bilir igameguardın tweak yada repo yazın googlede farklı bi repo daha çıkıyor istiyorsanız deneyin bi bende olmadı

@hearven12 hocam *** repodan filanda denedim bu repoları kurmayın söyleniyor bide sizin yeni çıkan jb de denerseniz sorun oluşa bilir igameguardın tweak yada repo yazın googlede farklı bi repo daha çıkıyor istiyorsanız deneyin bi bende olmadı
Elmada falan kalırmı jb den olurmuyum korkum o

belli olmaz denemeyin ondan dolayı şimdi yüklenmesi gereke tweakler var elmada filan kalınca kurtarmak için onlar güncelleme alsın yükleyin ondan sonra rahat bir şekilde yüklersiniz

Han
belli olmaz denemeyin ondan dolayı şimdi yüklenmesi gereke tweakler var elmada filan kalınca kurtarmak için onlar güncelleme alsın yükleyin ondan sonra rahat bir şekilde yüklersiniz
hangi tweakler onlar hocam ? Ben olaya uzağım ilk Kez mail yapıyorum yardımcı olursanız sevinriim

Geri