Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

ımmortal diye bi tweak var tüm ipaların süresini bitmesini engelliyor. ext3nder kurulu değil 2 ay oldu yalu dahil hiçbir ipaların süresi bitmiyor ama 10.3.3 için uyumlumu bilemem elmada kalmayın sonra

ımmortal diye bi tweak var tüm ipaların süresini bitmesini engelliyor. ext3nder kurulu değil 2 ay oldu yalu dahil hiçbir ipaların süresi bitmiyor ama 10.3.3 için uyumlumu bilemem elmada kalmayın sonra

Hocam, nasıl öğrene biliriz uyumlu olduğunu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Doğu
Sorunsuz :)
8c082411929c9d3b9199ff275c985b15.jpg

hocam ss aldığınız yerde ne gibi değişiklik oldu ben tweak yüklediğimde oraya bakmamıştım sadece bir hafta bekledim 2 ay oldu hala süresi biten yok oradan anladım çalıştığını

hocam ss aldığınız yerde ne gibi değişiklik oldu ben tweak yüklediğimde oraya bakmamıştım sadece bir hafta bekledim 2 ay oldu hala süresi biten yok oradan anladım çalıştığını

Bakın. g0blinin profili gitdi
74befebb9ab7b7c193ca915df9fc5668.jpg

aynen bendede yalu profili yok yeni farkettim ;)) olayı anladım ozaman jb siz moda geçince yalu çalışıyor ama uygulamar çalışmıyor jb ye geçince uygulamar çalışmaya başlıyor snapchat ++ var jb siz çalışmıyor süresi bittiği için

NGXPlay çalışıyor arkadaşlar
tweak, carplay destekleyen araçlarda sadece apple'ın kendi navigasyonu müzik ve spotify uygulamaları kullanılır. bu tweak ile araba ekranında istediğiniz her uygulamayı kullanabilirsiniz. örnek araba ekranında youtube'da video izlemek (araba giderken), facebookta gezmek, whatsappta mesajları okumak&yazmak vs vs aklınıza ne geliyorsa

Flex ve arama kaydetme tweakı olsaydı 4 4 lük olurdu

Geri