aynen öyle. onun bir çözümü varmıo normal benim eski telefonda mesela tıklıyordun rengi siyah oluyordu
ya bu daha fazla paket kaynağından ayar falan açmam gerekiyormuş. repo ekliyorum 2-1 tweek görünüyor sadece. ya da yükleyemiyorumyok diye biliyorum çokta gerekli değil çoğu paralı ve gereksiz özellikler dolu öne çıkanlar
hiçbir repoyu ekleyemiyorum. iphone 5 kullanıcısıyım. jailbreaktr repoyu da ekleyemedim. repo listeye ekleniyor ama içerikler çıkmıyor. sorun nedir?
[automerge]1561990553[/automerge]
Her repoda ayni olay oluyor
bu işlemden önce telefonu sıfırlamam gerekiyor mu? baştannasıl yükleyeceğim cydia yıHiç uğraşma iphone 5 son sürüm 10.3.3
DFÜ moduna al sıfır bir kurulum yap ve daha sonra temiz bir JAİLBREAK yükle...
bu işlemden önce telefonu sıfırlamam gerekiyor mu? baştannasıl yükleyeceğim cydia yı
tamamdır deneyeceğim şimdiDirek ITunes a bağla DFÜ moduna al sıfırdan 10.3.3 yüklenir zaten ... sonra HelixJB ile JAİLBREAK yap bitti
denedim fakat sonuç aynı. repo yüklerden sadece listeye ekliyor, repo içinde 2-3 tweak oluyor. fazlası değil, hepsi değiltamamdır deneyeceğim şimdi
denedim fakat sonuç aynı. repo yüklerden sadece listeye ekliyor, repo içinde 2-3 tweak oluyor. fazlası değil, hepsi değil
1. tam olarak dfu modundan anlatıldığı gibi sıfır kurulum yaptım
2. bütün repolarda sorun yaşıyorum. örneğin bu sitenin reposunu da ekleyinde maximum 10 tane tweak görünüyor bütün sekmelerde
Az önce bilmeden Cydia Substrate uygulamadını sildim. Cydia tıklıyorum ama girmiyor. Teli kapatıp açtım tektar jb yaptım ama yine girmiyor cydia ya çözümü nedir arkadaşlar.
Tşkler yaptım olduUnc0ver ayarlardan reinstal cydia sekmesini aç ve tekrar jb yap.
Fakat altıda reset cydia cache. Var onuda açtım oldu.Tşkler yaptım oldu![]()