Neler yeni

Çözüldü ios 10.3.3 repo ekleme hatası

• Konu Sahibi Konu Sahibi oZzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oZzz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
hiçbir repoyu ekleyemiyorum. iphone 5 kullanıcısıyım. jailbreaktr repoyu da ekleyemedim. repo listeye ekleniyor ama içerikler çıkmıyor. sorun nedir?
[automerge]1561990553[/automerge]
Her repoda ayni olay oluyor

Ekli dosyalar

• IMG_2146.PNG
    IMG_2146.PNG
    123.9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
teşekkürler onu hallettim bir de arkadaşlar bu vydia ana ekranındaki hiçbirşeye tıklayamıyorum. tıklayınca kalıyor öyle, ayarlara falan giremiyorum mesela. onun özümünü biliyor musunuz?

yok diye biliyorum çokta gerekli değil çoğu paralı ve gereksiz özellikler dolu öne çıkanlar

yok diye biliyorum çokta gerekli değil çoğu paralı ve gereksiz özellikler dolu öne çıkanlar
ya bu daha fazla paket kaynağından ayar falan açmam gerekiyormuş. repo ekliyorum 2-1 tweek görünüyor sadece. ya da yükleyemiyorum

hiçbir repoyu ekleyemiyorum. iphone 5 kullanıcısıyım. jailbreaktr repoyu da ekleyemedim. repo listeye ekleniyor ama içerikler çıkmıyor. sorun nedir?
[automerge]1561990553[/automerge]
Her repoda ayni olay oluyor

Hiç uğraşma iphone 5 son sürüm 10.3.3

DFÜ moduna al sıfır bir kurulum yap ve daha sonra temiz bir JAİLBREAK yükle...

bu işlemden önce telefonu sıfırlamam gerekiyor mu? baştannasıl yükleyeceğim cydia yı

Direk ITunes a bağla DFÜ moduna al sıfırdan 10.3.3 yüklenir zaten ... sonra HelixJB ile JAİLBREAK yap bitti

denedim fakat sonuç aynı. repo yüklerden sadece listeye ekliyor, repo içinde 2-3 tweak oluyor. fazlası değil, hepsi değil

1. DFU modundan sıfır bir kurulum yapmamışsın..

2. yüklemek istediğin Repolar hangileri?

1. tam olarak dfu modundan anlatıldığı gibi sıfır kurulum yaptım
2. bütün repolarda sorun yaşıyorum. örneğin bu sitenin reposunu da ekleyinde maximum 10 tane tweak görünüyor bütün sekmelerde

1. tam olarak dfu modundan anlatıldığı gibi sıfır kurulum yaptım
2. bütün repolarda sorun yaşıyorum. örneğin bu sitenin reposunu da ekleyinde maximum 10 tane tweak görünüyor bütün sekmelerde

Hangi Repoları yüklüyorsun ? Veya hangi repolar yüklenmiyor ?

Az önce bilmeden Cydia Substrate uygulamadını sildim. Cydia tıklıyorum ama girmiyor. Teli kapatıp açtım tektar jb yaptım ama yine girmiyor cydia ya çözümü nedir arkadaşlar.

Az önce bilmeden Cydia Substrate uygulamadını sildim. Cydia tıklıyorum ama girmiyor. Teli kapatıp açtım tektar jb yaptım ama yine girmiyor cydia ya çözümü nedir arkadaşlar.

Unc0ver ayarlardan reinstal cydia sekmesini aç ve tekrar jb yap.

Geri