Neler yeni

Tweak Glow

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tweaki iki kişiye JailbreakTR yönetim ailesi olarak hediye ediyoruz.

Katılım Koşulları
  • Forumda minimum 20 mesaj
  • Bu konuya katılmak istediğinizi mesaj olarak belirtmek
Çekiliş kura benzeri bir algoritma ile yapılacak. (Ayrım olmayacaktır)
Bende Katilmak isterim Tskler

Eğer shortlook tweakiniz varsa glow onu baskılıyor bilginiz olsun. Shortlook’u daha çok sevdiğim için glow’u etkinleştirmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15-20 dk kullandım, kullandığım süre boyunca şarj yüzdesi değişmedi, ekrana tek dokunuşta cihaz uyandığı için ayarlardan devredışı bıraktım, geniş zamanda detaylı kurcalayacağım bunu, ilk izlenim gayet iyiydi ama..

Selam beyler, Çekiliş sona erdi. iki demiştik ama 3 kişiye veriyoruz. Akşam saatlerinde transfer kodlarını DM ile ileteceğim.

Kazananlar
Kesinlike kura çekilmiştir. Katılıpta kazanamayan arkadaşlara sonraki çekilişte bol şanslar diliyorum

Selam beyler, Çekiliş sona erdi. iki demiştik ama 3 kişiye veriyoruz. Akşam saatlerinde transfer kodlarını DM ile ileteceğim.

Kazananlar
Kesinlike kura çekilmiştir. Katılıpta kazanamayan arkadaşlara sonraki çekilişte bol şanslar diliyorum
Kazanan arkadaşlar, ayarlardan tweaki satın alma linkine tıkladıktan sonra paypal yönlendirmesi yapmadan önceki linki kopyalayarak dm ile bana gönderebilir mi

Tweaki iki kişiye JailbreakTR yönetim ailesi olarak hediye ediyoruz.

Katılım Koşulları
  • Forumda minimum 20 mesaj
  • Bu konuya katılmak istediğinizi mesaj olarak belirtmek
Çekiliş kura benzeri bir algoritma ile yapılacak. (Ayrım olmayacaktır)
Bende katılmak istiyorum

Kazanan @Crawl11 arkadaşımız dönüş yapmadığı için kura tekrar çekildi, onun yerine kazanan @kayagold arkadaşımız oldu. yukarıda bahsettiğim linki bana özel mesaj yolu iletmesini bekliyorum

Arkadaşlar bu tweakle sorun yaşayan var mı acaba.kurduktan sonra tekrar jb yapamama yada respring loop ta kalma.yada sabah telefonun açılmaması gibi problemler.

Arkadaşlar bu tweakle sorun yaşayan var mı acaba.kurduktan sonra tekrar jb yapamama yada respring loop ta kalma.yada sabah telefonun açılmaması gibi problemler.

iphone x 13.5 de hiç bir sorun yaşamadım.

Ben de kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım, yazı stillerini değiştirdim boyutlarını falan değiştirdim hani ayar yaptım kurcaladım ve sorunsuz kullanıyorum

Glow ile İp8 + cihazı kilitleyince safe moda atıyor. İos 13.6.1 sürüm. Varmı böyle sorun yaşayıp çözüm bulabilen arkadaş?

Glow ile İp8 + cihazı kilitleyince safe moda atıyor. İos 13.6.1 sürüm. Varmı böyle sorun yaşayıp çözüm bulabilen arkadaş?

Başka bir tweakle etkileşiyordur.sadece glow açık bırakıp ı Cleaner dan diğer tüm tweakleri kapat.sadece glow açık kalsın.tekrar dene bakalım safemode atacakmı.atmazsa eger sırasıyla diğer tweakleri devreye sokup tek tek dene.hangi tweak devreye girdikten sonra safemode atarsa o tweaki kaldırırsınız.

Başka bir tweakle etkileşiyordur.sadece glow açık bırakıp ı Cleaner dan diğer tüm tweakleri kapat.sadece glow açık kalsın.tekrar dene bakalım safemode atacakmı.atmazsa eger sırasıyla diğer tweakleri devreye sokup tek tek dene.hangi tweak devreye girdikten sonra safemode atarsa o tweaki kaldırırsınız.

Sıfırdan jb yaptım ilk yüklediğim tweak glow oldu. Satın almıştım ip7+ üzerinde. Şuan kullanamıyorum. Güncelleme bekliyorum artık

Merhaba, ekran kilit durumdayken dinlemekte olduğum müziğin sesini açma kapama yaparken ekran uyanmakta. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?

Merhaba, ekran kilit durumdayken dinlemekte olduğum müziğin sesini açma kapama yaparken ekran uyanmakta. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?

13.3 te bendede öyleydi, ama 14.1'e geçince ekran uyanmıyor şimdi.

Geri