M1 iPad destekliyor mu peki ?Hayırlı olsun. Adminler mutlu haberi düzenleyip paylaşır :)
Not: A12-A14 cihazlar için 14.4-14.5.1 destekliyor.
M1 için bir açıklama göremedim. Aralık ayı sonuna doğru muhtemelen üst sürümlerede gelecek , kullanıcılar çok memnun olmamış buna bende dahil :) en azından fabrikadan 14.6 çıkan cihazları kapsamalıydı...M1 iPad destekliyor mu peki ?
Sağolasın hocam bilgi için benim sürüm 14.5 ama M1 işletim olduğu için malesef jb yok sanmiyorumda çıksın çünkü applenin yeni iPad modellerinde tek M1 işletim var telefonlarında yok ondan jailbreak aracı yapanlar bizi unutucaklar gibime geliyorM1 için bir açıklama göremedim. Aralık ayı sonuna doğru muhtemelen üst sürümlerede gelecek , kullanıcılar çok memnun olmamış buna bende dahil :) en azından fabrikadan 14.6 çıkan cihazları kapsamalıydı...
selamlar. bu videodaki gibi aktif edebilirsiniz. Zor mac işletim sistemi gerektiriyor ve bir sürü teferruatı var ama yapılıyor. iyi forumlar.
selamlar. bu videodaki gibi aktif edebilirsiniz. Zor mac işletim sistemi gerektiriyor ve bir sürü teferruatı var ama yapılıyor. iyi forumlar.
jailbreakler şebekeye etki etmez. tabi ki şebeke olur. ücretli uygulama derken appstoredekiler ise spotify deezer youtube saymakla bitmez.merhaba jailbreak yapınca şebeke oluyor mu?ücretli uygulama tavsiyesi olan var mı acaba?