Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Selamlar. Twitter’da bir açık olduğu ve iOS 14.4 - 14.5.1 arasındaki sürümleri kapsadığı yazıyor. Var mıdır bu açıkla ilgili bilgisi olan?

@ugacomtr

14.3’ ten sonrası var. 1 tane habere denk gelmedim o dönem. Yoksa geçer beklerdim 14.3’ e. Ya da alırdım kayıtları. Jb siz kullanacağıma beklerim napim.

xs max 14.4.2 sürümdeyim jailbreak için yeni gelişmeler varmı? 14.4.2 sürümdemi kalalım yoksa 14.6 sürümemi yükseltelim? konu hakkında yardım edecek varmı acaba ? saygılar..

xs max 14.4.2 sürümdeyim jailbreak için yeni gelişmeler varmı? 14.4.2 sürümdemi kalalım yoksa 14.6 sürümemi yükseltelim? konu hakkında yardım edecek varmı acaba ? saygılar..
sürümde kalın. alt sürüme jb gelme olasılıgı herzaman daha fazladır. iyi forumlar.

IOS 14.4 - IOS 14.7 arasında olup jailbreak bekleyenler varsa ,

**IOS 14.7.1’e güncelleme yapmayın.**

önümüzdeki haftalar içinde yeni gelişmeler olacak...

14.7 de jailbreak için ateş yakılmış. exploid yayınlanmış. bakalım neler olcak. 14.7 den yukarı çıkmayalım. eğer daha düşük sürüm varsa bekleyelim.

14.7 de jailbreak için ateş yakılmış. exploid yayınlanmış. bakalım neler olcak. 14.7 den yukarı çıkmayalım. eğer daha düşük sürüm varsa bekleyelim.
A14 için 14.6 da mı beklesem 14.7 ye mi güncelleyip beklesem daha sağlıklı olur acaba

Hocam 14.5 sürümün deyimde iPad pro 2021 M1 işlemci jb aracı çıkınca bende jb yapabilecekmiyim ?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri