Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Pwn20wnd birşey paylaştı.. çalışma var sanırım..
6e77bcad347c1e8d0864ec374b708760.jpg

İşte bu 11.3.1 jailbreak varken kıymetini bilemedim bilemedim 😿😿
[automerge]1544039861[/automerge]
Bu arada arkadaşlar cihaz sürekli güncelleme yapmak istiyor bunu nasıl engelleyebilirim artık kendi kendine güncelleme indiriyor silmekten osandım korkumdan cihazı geceleri WiFi yi kapatıp yatıyorum ??

İşte bu 11.3.1 jailbreak varken kıymetini bilemedim bilemedim 😿😿
[automerge]1544039861[/automerge]
Bu arada arkadaşlar cihaz sürekli güncelleme yapmak istiyor bunu nasıl engelleyebilirim artık kendi kendine güncelleme indiriyor silmekten osandım korkumdan cihazı geceleri WiFi yi kapatıp yatıyorum ??
1 ay önce bende 10.3.3 kaybettim dostum.O günden beri telefonu elime almak istemiyorum.

Son düzenleme:
Yasal bir kaynak arıyorum aslında bununla alakalı. Dava falan açmadı mı bu Apple, ya da kazandılar mı? Elbette cihaz bizim, istediğimizi yaparız fakat garantisi devam eden cihazım var şu an, ekranı gitse gelmese bile iTunes'e bağlayıp yırtarım konudan diye düşünüyorum. Donanımsal arıza olduğunda da yazılıma bakacaklarını düşünmüyorum. Bundan dolayı Garanti'de sorun çıkacak olsa, ne gibi bir sorun çıkabilir acaba. @Blackcodetech
İki adet jailbreak li cihazım garantiden değişti hiçbir problem yaşamadım . Biri ekran açılmasından diğeri donanımsal pil ve WiFi düşük gücüydü AppStore değiştirdi sormadı bile jailbreak olayını

Ios 12.1 demi kalmaliyim yoksa suanki kullandigin 12.0.1demi kalim Jailbreak icin ,

Pil durumu fena degil suan ve 12.1de nasil ?

Telefon IPhone Xr 12.0.1

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri