Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba,
Türkçe destek sitesi açtım. Elimden geleni yardım ediyoruz. Soru sorarak yardım isteyebilirsiniz.
Linki:

Not: Türk Telekom alt yapısında sorun vardır. Diğer hatlarda sıkıntısız girilmektedir. Türk Telekom kullanıcıları vpn veya dns’yle girebilir. Kolay gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne bu? Checkra1n destekleyenlerde windows linux yazıyor fakat aktif değil.

Checkra1n beta 096 beta macOS lar için yayınlandı

selamlar herkese. 13.2.3 için varmı jb acaba? bayadır uzak kaldım. sorayım dedim:)
telim i7 plus

Son düzenleme:
Efsane 6 özel mesaj atacağım sana bir konuyla ilgili ama atamadım galiba nasıl ulaşacağım sana

Merhabalar.12.4.1 A12 cihazlar için unc0ver yayınlandı.https://github.com/pwn20wndstuff/Undecimus/releases Hayırlı olsun.

Ekli dosyalar

• 06D06793-E593-47A8-AA2C-F93454723D0E.jpeg
    06D06793-E593-47A8-AA2C-F93454723D0E.jpeg
    673.2 KB · Görüntüleme: 49
Bu şimdi 12.3 kapsamıyor dimi.

Buda mı gol değil be hocam...

713a02d525ed2b40e1ffecaadaa80e7d.png

feaf776bb400ae0e16e887ddb5403221.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim unc0ver.dev adresinden indiriyorum fakat siyah gözüküyor basıyorum açılmıyor profiller kısmına gelmiyor sürüm 12.4.1 3.7 version indiriyorum o açılıyor fakat unsupported hatası alıyorum 3.8 ipa dosyasını indirdim bilgisayardan cydia impactor çalışmıyor onuda yapamadım nasıl jailbreak yapıcam bi yardımcı olun 🤔

Kardeşim unc0ver.dev adresinden indiriyorum fakat siyah gözüküyor basıyorum açılmıyor profiller kısmına gelmiyor sürüm 12.4.1 3.7 version indiriyorum o açılıyor fakat unsupported hatası alıyorum 3.8 ipa dosyasını indirdim bilgisayardan cydia impactor çalışmıyor onuda yapamadım nasıl jailbreak yapıcam bi yardımcı olun 🤔
ben de sizin gibi bekliyorum.

iOS 13.3 ve (İlginçtir ki) 12.4.4 sürümleri yayınlanmış. Checkra1n kullananlar yine de JB yapabilir gerçi, ama 13.3'ü bekleyen varsa isterse geçebilir. Checkra1n ile JB kaybetme gibi bir durum yok nasılsa 🙂
İlginç olansa Apple'ın A7-A8 cihazlara hala güncelleme veriyor olması. Sadece güvenlik güncellemeleri de olsa hala destek veriyor olması iyi bir yandan aslında, ama yine de şaşırtıcı.

Unc0ver ile jailbreak yapıyorum fakat 21/31 de log hatası veriyor tıkladıgımda jailbreak başarılı yazıyor fakat cydia yüklenmiyor nasıl yapacağım ?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri