Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
iste bu yüzden
Ferrininin bulduğu kritik açığı final sürümüne az kala yayınlaması tamamen art niyet değil mi?
Apple o açığı kapatacak ve insanlar bir ton gene açık arayacak.
Ayrıca bulduğu açık o kadar değerliyken full jb'ye kadar olanak sağlarken.
İnsanlar neyin peşinde
@ramazandemiral @yusuf.ozgul
jb 12 hayal ola bilir bence apple hemen kapatir final sürumu ile o Çigi
[automerge]1536637420[/automerge]
7 yil android kullancisiyim istenilen samsung cihazini (note 9 dan başka) root rom işlemlerini yazılımları deyişdirmek falan biliyorum,
nihayetinde ios eko sistemine geldim bi bakiyim durumlar nasil diye iphone 7 plus ile, jb övüyordu bir arkadas,ios 11.4.1 deyim sabahdan nerdeyse tüm yorumlari okudum görüyorum ki ios 10 dan buyana resmi super sorunsuz jb yokmus, ne yapak bekliycez ios 12 ni, zaten 1-2 haftaya final sürümu gelicek, ios 12 ye de dogru dürüst bi jb gelmediyse elvedaa ios eko sistemi ömürlük , note 9 ile root rom stock rom ile maceralara devam ;)
[automerge]1536637523[/automerge]
bu arada shifdelete sitesinde ios 12 jb ke sayili günler kaldi diyorlar dogrumu bu yoksa o da fake mi

Son düzenleme:
Peki bu konuda jailbreak ailesindeki tecrübeli arkadaşlar ne diyecek 11.4.1 de bekleyelimmi yoksa 12 geçelimmi ?

Peki bu konuda jailbreak ailesindeki tecrübeli arkadaşlar ne diyecek 11.4.1 de bekleyelimmi yoksa 12 geçelimmi ?
Alt sürümde kalmak her zaman daha iyi,
11.3.1 e hepimizi geçirdi coolstar sonra 11.2.6 ya kadar jb yapabiliyorum diye sıkıntı yaşattı.

henüz bir haber yok iki taraftan da.. ne 11.4.1 nede 12 için.. bir kaç video çıktı ama henüz net bir şey yok ortada

12 geldimi ki geçicen hele 12 gelmeyine 1-2 hafta falan var
yarın wwdc var. ios 12 ve bir çok yenilik tanıtılacak

12 geldimi ki geçicen hele 12 gelmeyine 1-2 hafta falan var
WWDC sen sonra fazla sürmez çok uzak bir zaman değil yani
[automerge]1536695292[/automerge]
henüz bir haber yok iki taraftan da.. ne 11.4.1 nede 12 için.. bir kaç video çıktı ama henüz net bir şey yok ortada

yarın wwdc var. ios 12 ve bir çok yenilik tanıtılacak
O zaman hayırlı haberleriniz bekliyoruz 👍

Son düzenleme:
Bu akşam Apple etkinliğinde iOS 12’nin ne zaman yayınlanacağı belli olacak. Yayınlandıktan sonra neler çıkar görürüz. iOS 10 ve iOS 11 gibi 12.0 - 12.1 sürümlerini kapsayabilir

Güncellemeyiver, sabrediver zaten JB karşına gelir elinde sonunda.
11.4 kötü ya ios 12 ni bekliyom bence ios 12 de ios 10 daki gibibresmi jb gelir insallah o yüzden hemen 12 ye updates yapicam 11.4 de pil hakketen kötu ip7plusla 4-5 saati zar zor buluyom

neden bizde 11.4.1 yahu benim cihaz ip 7 plus sen o zaman marsda yaşıyorsun dimi cihazın kesin 8 plus umarım ))

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri