Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Arkadaşlar 12.1deydim ( 6s+) 12.1.2ye geçtim bana göre benim düşünceme göre ben beğendim gayet akıcı ve güzel @efsane6 hocamın dediğini yaptım güzel oldu imzalar kapanmadan geçin sizlerde isterseniz

Bende 12.1 deyim şarj durumu nasıl ?. Cihazım 6s geçmeye değer mi karar veremdim..

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı?
88fb42f0646e30522c2ccd1ceeece2f1.jpg

Rootless JB (12-12.1.2) üzerinde sorunsuz çalışan Tweaklerin listesi. Adamlar Jailbreak’ı daha tamamen bitirmeden Tweak denemeye başladılar helal olsun vallahi. Yakın zamanda çıkar RootlessJB. Ayrıca Unc0ver ve Osiris’de çıkacak gibi görünüyor.

Cydia olsa zaten jb olması gerek.
Bunların ki tweak ları cydia olmadan yükleme olayı galiba.
Ngxplay diye bir tweak vardı onu yüklesem cydia çok da gerek yok..

X kullanıyorum Dün bu konu ıcınde 12.1.2 ye yukseltın yazısını okumustum ona dayanarak 12.0.1 den 12.1.2 ye Yukselttım (16C104) JB beklıyorum bu şekilde beklesemmi yoksa imzalar açıkken düşürsemmi sürümü sizce ne yapmalıyım coook uzun zamandır beklıyorum JB boşa beklemek ıstemıyorum

Dün bu konu ıcınde 12.1.2 ye yukseltın yazısını okumustum ona dayanarak 12.0.1 den 12.1.2 ye Yukselttım (16C104) JB beklıyorum bu şekilde beklesemmi yoksa imzalar açıkken düşürsemmi sürümü sizce ne yapmalıyım coook uzun zamandır beklıyorum JB boşa beklemek ıstemıyorum

İmzalar kapandı.
Hiç bir yere kıpırdamayın. Telefonu da dikkatli kullanın artık ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

X kullanıyorum Dün bu konu ıcınde 12.1.2 ye yukseltın yazısını okumustum ona dayanarak 12.0.1 den 12.1.2 ye Yukselttım (16C104) JB beklıyorum bu şekilde beklesemmi yoksa imzalar açıkken düşürsemmi sürümü sizce ne yapmalıyım coook uzun zamandır beklıyorum JB boşa beklemek ıstemıyorum

Şuan imzalar kapalı zaten sürümünüzde kalın

Jailbreak çıkacak cihazlar:
İPhone XR
İPhone XS/XS Max
İPhone X (Çıktı)
İPhone 8/8 Plus (Çıktı)
İPhone 7/7 Plus (Çıktı)
İPhone 6S/6S Plus (Çıktı)
İPhone 6/6 Plus
İPhone 5S

Henüz A7,A8 ve A12 cihazlara çıkmadı bir türlü. Ama yakında A7 Ve A8’e çıkar. A12 yeni bir işlemci olduğu için kırılması zor. A12 kullananlar bekleyecek. A7 ve A8 kullananlar hazır olsun çok yakında çıkacak.

İPhone XR
İPhone XS/XS Max
İPhone X (Çıktı)
İPhone 8/8 Plus (Çıktı)
İPhone 7/7 Plus (Çıktı)
İPhone 6/6 Plus
İPhone 5S

Henüz A7,A8 ve A12 cihazlara çıkmadı bir türlü. Ama yakında A7 Ve A8’e çıkar. A12 yeni bir işlemci olduğu için kırılması zor. A12 kullananlar bekleyecek. A7 ve A8 kullananlar hazır olsun çok yakında çıkacak.

Cihazlara çıkan jbler rootless değilmi developerların işine yarayan

Son düzenleme:
İPhone XR
İPhone XS/XS Max
İPhone X (Çıktı)
İPhone 8/8 Plus (Çıktı)
İPhone 7/7 Plus (Çıktı)
İPhone 6/6 Plus
İPhone 5S

İPhone 7 Plus . Çıktı derken ???

Rootless’in gelmesi bir taraftan iyi oldu. Tweaklerin çalışma durumu hakkında bilgimiz oluyor ve bazı geliştiriciler güncelleme yapıyorlar.

Şuan ios developerları rootless jb ye önem veriyor attıkları twitler bunu gösteriyor bu durum jb yi geciktirir fakat kullanılacak tweakları daha stabil hale mi getirir?

Eskiden önce jb sonra da tweakler konuşulurdu. Şimdi ise tam tersi.
Vardır bunda da bir hikmet.
İnşallah kısa sürede çıkacak

Şuan ios developerları rootless jb ye önem veriyor attıkları twitler bunu gösteriyor bu durum jb yi geciktirir fakat kullanılacak tweakları daha stabil hale mi getirir?
Geliştiricilerin önem verdiği yok tek amaçları sürüme erkenden destek vermek. Zaten birçok tweakın rootless ile çalışma şansı yok şu an için. Geliştircininde yapabileceği bir şey yok. Tam jailbreak bekleyeceğiz biraz daha.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri