Neler yeni

g0blin - iOS 10.3 - 10.3.3 64bit Cihazlara Jailbreak!

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Aynen bu sürüm sorunlu biraz güncelleme alır inşallah
Ben de zorla goblin üzerinden respring ekranına geliyorum 20-30 deneme sonunda goblin üzerinden respring atınca aktif olmuyor.
Respring ekranına gelince goblini kapatıp cydia da herhangi bir tweak yükleyince aktif oluyor anlamadım gitti valla

İyice inceledim ama oyle bir tweak yok. Bir turlu çözemedim:(
Jailbreaksiz şekilde cihazda sorun yoksa, bir sonra çıkacak olab ipa ile re-install yaparsın hocam muhtemelen çözülür.

Aynen bu sürüm sorunlu biraz güncelleme alır inşallah
Ben de zorla goblin üzerinden respring ekranına geliyorum 20-30 deneme sonunda goblin üzerinden respring atınca aktif olmuyor.
Respring ekranına gelince goblini kapatıp cydia da herhangi bir tweak yükleyince aktif oluyor anlamadım gitti valla

Evet etkinleştirme konusunda olukca zahmetli fakat etkinleştirdikten sonra eski ipa dosyasından çok daha kararlı. Cihazın kapanmamasına dikkat etmen yeterli

Sıkıntılı ya 10 15 defa denedim ama bir türlü yapamıyor işlemi nedendir bilemiyorum sürekli ya try hatası veriyor yada direk reset atıyor.

Sıkıntılı ya 10 15 defa denedim ama bir türlü yapamıyor işlemi nedendir bilemiyorum sürekli ya try hatası veriyor yada direk reset atıyor.
Maalesef durum öyle. Goblini açıktan sonra 3,4 saniye bekleyip öyle jailbreak butonuna bas. Respring botunu geldiğinde ise aynı şekilde 3,5 saniye bekle ve butona bas. Herzaman işe yaramıyoru ama ben böyle yapıyorum

Maalesef durum öyle. Goblini açıktan sonra 3,4 saniye bekleyip öyle jailbreak butonuna bas. Respring botunu geldiğinde ise aynı şekilde 3,5 saniye bekle ve butona bas. Herzaman işe yaramıyoru ama ben böyle yapıyorum
Evet Teşekkürler.

Hocam RC1 ile ilk kez yaptıysanız tweakler silinir. Ayarlardan da silmek isterseniz iCleaner il ayar dosyalarını silmeniz gerekir.

Tweak Listesi Gözükmüyor.

Sonunda halletim respiring yazısı çıktığı gibi cydia girip CyDown tweakini yükleyince jb aktifleşti hem de eski indirdiğim tweaklerin dosyaları gözüktü onları kurdum. Şuan sorunsuz ve appcake ve kstore çalıştı gibi çoğu şey inmese de çalışıyor.

Son düzenleme:
Allah rızası için biri yardım etsin goblinden ipayı indirdim cydia impatoruda indirdim. fakat cydia impactordan ipayı yüklerken "GeneratingApplicationMap" yazısında kalıyor ve ilerlemiyor yani kurulum bitmiyor.. bunun nededi nedir acayip canımı sıktı :(Adsız.jpg

Allah rızası için biri yardım etsin goblinden ipayı indirdim cydia impatoruda indirdim. fakat cydia impactordan ipayı yüklerken "GeneratingApplicationMap" yazısında kalıyor ve ilerlemiyor yani kurulum bitmiyor.. bunun nededi nedir acayip canımı sıktı :(Ekli dosyayı görüntüle 761

Aynısı bende de oldu g0blin simgesi ekrana geldiyse sıkıntı yok profilden güven deyip g0bline tıklayabilirsin ( ben bu şekilde yaptım konuya daha hakim arkadaşlar var onlar belki farklı yol gösterirler)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynısı bende de oldu g0blin simgesi ekrana geldiyse sıkıntı yok profilden güven deyip g0bline tıklayabilirsin ( ben bu şekilde yaptım konuya daha hakim arkadaşlar var onlar belki farklı yol gösterirler)

Ekrana g0blin geliyor ama jailbreak tusuna bastıgım zaman error veriyor

Kaynaklara yanlışlıkla YouTube linki ekledim şimdi kalkmıyor :)

Ekli dosyalar

• IMG_0023.PNG
    IMG_0023.PNG
    95.2 KB · Görüntüleme: 43
Filza ile, etc/apt/Sources.list dizinine giderek, Cydia.list dosyasını metin editörü ile aç iligi satırı sil ve kaydet.

Cydia temizlemek için bir yöntem var mı? Teker teker tweakleri kaldırmam mı gerekiyor?

arkadaşlar, telefon kendinden yeniden başlattı kendini ve tekrar re-install yaptım; ancak tweakler temizlenmediği gibi internete bağlanamıyor şu anda ve impactor ile yeniden atmak istedim profili silip ancak onaylayamıyorum internete bağlanamadığı için. bu onaylamayı başka nasıl yapabilirim veya bir çözüm önerisi olan?

her ikisinde de denedim. hatta başka telefonun internetine bağlanarak da denedim ama maalesef internete çıkış yapmıyor.

Şuanda jailbreak aktif mi? aktifse sakın kapatmayın telefonu
cydia vs duruyor ancak açılmıyor. sadece yapmam gereken ipa profilini onaylatmak ki onun için de internete çıkış yapabilmek. bir sorun oluştu kendini yeniden başlatınca bir trlü interneti aktif edemiyorjm. simgelere bakarsanız bağlı görünüyor.

Cydia açılmıyorsa jailbreak deaktif demektir.

iFunbox ile USB Tünel penceresin görüntüsünü atabilirmisin

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri