Neler yeni

Tweak Fluidty

ilk zamanlarında nerdeyse gecede 2 güncelleme veriyordu geliştiricisi ama bayadır suskun güzel bir güncelleme gelecek sanırım :)

Ben o soruna takılmamaya çalışıyorum :)

Ben tweaki kurdum aktif ettim beğenmedim kaldırdım ama hala tweakin etkisi altında telefon indirip tekrar kapatıp sildim hala aynı şuanda bildirim paneli ve kontrol paneli açılmıyor

fluidity ile alakalı bir dosya bulamadım hocam delectra-master ile temizleme yaptım şimdide electra ile jailbreak yapmaya çalışınca error:topanga diye bir hata veriyor

Ben tweaki kurdum aktif ettim beğenmedim kaldırdım ama hala tweakin etkisi altında telefon indirip tekrar kapatıp sildim hala aynı şuanda bildirim paneli ve kontrol paneli açılmıyor
Tweaki tekrar kurup ayarlardan tweaki Devre Dışı bırakıp respring yapıp kaldirmayi dener misin

yok hocam aktif gözükmüyor ama yinede sisteme işlemiş
Manuel kaldirmayi dene,

Preferencebundles, Preferenceloader, Tweaklnject klasörlerini kontrol edip fluidty ile alakali bir dosya varsa sil, sonra
system/library/launchdaemons klasörünün içinde com.breadworks.fluidty.plist dosyası varsa silip respring yapmayi Dener misin.

Manuel kaldirmayi dene,

Preferencebundles, Preferenceloader, Tweaklnject klasörlerini kontrol edip fluidty ile alakali bir dosya varsa sil, sonra
system/library/launchdaemons klasörünün içinde com.breadworks.fluidty.plist dosyası varsa silip respring yapmayi Dener misin.
dediğiniz klasörlere baktım ama herhangi bir kalıntı bulamadım hocam

Aynı durum sanırım bendede mevcut. Bende kurduktan sonra bankacılık uygulamaları göz id ile girişte sürümünüzle uyumlu değil hatası vermeye başladı, fluidty ve littlex denemiştim, ikisinide kaldırdım (repodan) ama hala banka uygulamaları aynı hatayı veriyor. Uygulamaları kaldırıp tekrar kurdum yine bu özellik sürümünüzle uyumlu değil diyor. Oysa uzun zamandır bu sürümle kullanıyordum. Sanırım uygulamalar telefonu İp X olarak görüyor hala.. Çözüm bulamadım hala..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri