FaceApp diye bir uygulama indirdim. Bu uygulama için de yapılabiliyor mu ?
Bunun pro’su mu var?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FaceApp diye bir uygulama indirdim. Bu uygulama için de yapılabiliyor mu ?
Bunun pro’su mu var?
Kardeşim öncelikle paylaştığın bu patch dosyaları için çok teşekkür ederim. Paylaştığın uygulamalardan 5 ini aktif olarak kullanıyordum. Premium dosyalarını görünce çok sevindim. Sizden başka bir app için ricada bulunacağım. Camscanner bunun da premium patch yapabilir misiniz.
hemen deniyorum.Yamalar, var/mobile/Library/Application Support/Flex3 dizinindeki patches.plist dosyasında saklanır. Bu dosyayı diğer cihaza aktarabilirsiniz.
Yararlı bir yama varsa, benimle özelden dosyanızı paylaşın. Flex - Premium Yamalar konuya ekleyelim.
.
eeuuu tinder da boost'u surekli aktif birakiyor![]()
burayada yüklermisiniz bizde yükliyelim
tşkler bendede çalışmıyorZiyaretçilere kapalı Giriş yapbuyrunn.. ama iphohe x 12.2 de çlaşmadı. .. halihazırda iphone 6 10.2 de çalışır durumda. çalıtırabilirseniz bende yapayım :9
hemen deniyorum.
eeuuu tinder da boost'u surekli aktif birakiyor
[automerge]1564223819[/automerge]
dediginiz yerdeki doayayi ifile ile alip mail attim kendime. sonra filza ile yine ayni yola kopyaladim fakat flexte yama kismi bos gozukuyor :/
[automerge]1564224383[/automerge]
simdi sozu gecen basliktaki repodan flex3 beta yi yukledim. patch i gordu fakat calismadi :/ demekki tinderin yeni suruerinde calismiyor. iphone 6 da olan timder versiyonu baya eski.
yardim icin cok tesekkurler. bu arada ozelden meaaj attim hala istiyorsaniz yamayi size ulastirabilirim
iphone 6 ios 10.2 telefonumda calisan bi yama. tinder da boost surekli aktif kaliyorKardeş bu tinder de ne oluki?
haaa :) yamayi sordun sandim. arkadas bulma programi. masum tabirKardeş bu tinder de ne oluki?
iPhone 6 daki tinder sürümünüz nedir belki ondan çalışmıyorduriphone 6 ios 10.2 telefonumda calisan bi yama. tinder da boost surekli aktif kaliyor
[automerge]1564287020[/automerge]
haaa :) yamayi sordun sandim. arkadas bulma programi. masum tabir
Tinder versiyonu düşürebilirsinselamlar.. iphone 6 da olan Tinder versiyon 10.13.0
bu yamayı güncel sürüme uyarlamak mümkün mü acaba :/
Surum düşürdüm boots çalışıyor gibi görünüyor ama aktif değil sanırım yani bi etkisini göremedimTinder versiyonu düşürebilirsin
Düşürüp denicem
@emrak bu Flex 3 beta verdiginiz plist dosyasını nereye atıcam görmesi için programın
Bende onu soracaktım
Bunun benzeri app var İnstagram reports+ diye ayni işlevi görüyor cydiadan full yapabiliyorsunuzZiyaretçilere kapalı Giriş yap
Şöyle bir uygulama var bu uygulamada video izleyince 1 tane altın kazanıyorsun ve bölümleri 2 saatliğine aktif ediyor.
Flex ile altın kazanmanın oranını artıra bilme imkanımız var mı? Örneğin 1 video izledim 10 altın kazanmak gibi.
Nasıl yapabilirim kodlara baktım fakat bir türlü istediğim yeri bulamadım.
Bunun benzeri app var İnstagram reports+ diye ayni işlevi görüyor cydiadan full yapabiliyorsunuz