Çözülmedi bende hatla donuyorCoolstar cydiadan yeni güncelleme yayınladı onları yüklediniz mi çözülmüş olabilir.
Hocam sen çözdünmu donma olayını bende devam ediyor bir anda telefon donuyor öyle kalıyor belli olmuyor genel de Safari’de donuyorTAm ekran videolarda donma sorunu devam ediyor![]()
Bende silmek istiyorum belki düzeler nasıl yapacam amaBENDE Devam ediyodu donma cydia dahil jailbreaki kaldırdım. En baştan temiz kurulum yaptım şimdilik sorun düzeldi gibi ama bakalım. Biraz kullanıyım sonucu buraya yazıcam tekrar
Youtube a uninstall electra jailbreak yazarsan orda bikaç video var . Ben winscp kullandım . Electrayı direk telefondan kaldırabiliyorsun zatenBende silmek istiyorum belki düzeler nasıl yapacam ama
[automerge]1520254733[/automerge]
Cydia herşey silip yeniden nasıl kuracam
Cydia silmek istiyorum slectra değil biliyom electra silindiğiniYoutube a uninstall electra jailbreak yazarsan orda bikaç video var . Ben winscp kullandım . Electrayı direk telefondan kaldırabiliyorsun zaten
Video link atarmısınYazdımya kardeşim cydianın nasıl silindiğinide tüm adımları burdan yazamam karışık biraz videolarda ayrıntılı bir şekilde anlatıyor zaten adımları takip etmen yeterli
Sen bu işlemi yaparken Cydia yüklümuydu bu işemi yaptığımda cydia da silincekmiHow to Unjailbreak Electra iOS 11.1.2 & Remove Cydia!.
Ben en baştan temiz bi kurulum yaptım şuan ne donma nede tweak yükelemeyle ilgili bi sıkıntı kalmadı gayet stabil çalışıyor jailbreak
Telefonu sıfırlama da yapimmiAynen bu işlemle cydia yı sileceksin . Ondan sonra electrayı sileceksin. En son electra 1.0.3 ü yükle o zaten cydia yı geri yükleyecek. Dediğim gibi şuan birçok tweak yüklü bende ne donma ne respring herhangi bir sorun yok. Tabi ios 11 ile uyumlu tweakler kullan