Çözüldü Electra video izlerken donma sorunu

2 güncelleme geldi. İlk başta donma olmadı . Fakat bir süre sonra donma tekrar başladı. Şimdi birde her restrat attığında jb yapmaya çalışıyorum o da 5-6 denememde jb anca aktif oluyor.

YOUtubed ve forceinpicture ı sildim video izlerken donmuyor . Bu seferde arada herhangi bir uygulamaya girince donmaya başladı 😆.9.3.3 ü mumla arar olduk

Donma sorunu ile
İlgili coolstar electra 1.0.3 den bahsetmis twitterda bi update gelebilir. Crash reporlari istemis arti olarakda crackli korsan repo ve tweak kullanmayin demis benim instagramda video izlerken de basladi donmaya ki instagramla ilgili tweak de yok

Jb için bu kadar beklemişken düzeltirler İnşallah .

TAm ekran videolarda donma sorunu devam ediyor 😞😞
Hocam sen çözdünmu donma olayını bende devam ediyor bir anda telefon donuyor öyle kalıyor belli olmuyor genel de Safari’de donuyor

BENDE Devam ediyodu donma cydia dahil jailbreaki kaldırdım. En baştan temiz kurulum yaptım şimdilik sorun düzeldi gibi ama bakalım. Biraz kullanıyım sonucu buraya yazıcam tekrar

BENDE Devam ediyodu donma cydia dahil jailbreaki kaldırdım. En baştan temiz kurulum yaptım şimdilik sorun düzeldi gibi ama bakalım. Biraz kullanıyım sonucu buraya yazıcam tekrar
Bende silmek istiyorum belki düzeler nasıl yapacam ama
[automerge]1520254733[/automerge]
Cydia herşey silip yeniden nasıl kuracam

Bende silmek istiyorum belki düzeler nasıl yapacam ama
[automerge]1520254733[/automerge]
Cydia herşey silip yeniden nasıl kuracam
Youtube a uninstall electra jailbreak yazarsan orda bikaç video var . Ben winscp kullandım . Electrayı direk telefondan kaldırabiliyorsun zaten

Youtube a uninstall electra jailbreak yazarsan orda bikaç video var . Ben winscp kullandım . Electrayı direk telefondan kaldırabiliyorsun zaten
Cydia silmek istiyorum slectra değil biliyom electra silindiğini

Yazdımya kardeşim cydianın nasıl silindiğinide tüm adımları burdan yazamam karışık biraz videolarda ayrıntılı bir şekilde anlatıyor zaten adımları takip etmen yeterli

Yeni guncellemeden sonra birkere dondu repodaki filzayi kaldirdim zaten cok tweakde yok simdilik suan sorun yok gibi

Yazdımya kardeşim cydianın nasıl silindiğinide tüm adımları burdan yazamam karışık biraz videolarda ayrıntılı bir şekilde anlatıyor zaten adımları takip etmen yeterli
Video link atarmısın

How to Unjailbreak Electra iOS 11.1.2 & Remove Cydia!.

Ben en baştan temiz bi kurulum yaptım şuan ne donma nede tweak yükelemeyle ilgili bi sıkıntı kalmadı gayet stabil çalışıyor jailbreak

How to Unjailbreak Electra iOS 11.1.2 & Remove Cydia!.

Ben en baştan temiz bi kurulum yaptım şuan ne donma nede tweak yükelemeyle ilgili bi sıkıntı kalmadı gayet stabil çalışıyor jailbreak
Sen bu işlemi yaparken Cydia yüklümuydu bu işemi yaptığımda cydia da silincekmi

Aynen bu işlemle cydia yı sileceksin . Ondan sonra electrayı sileceksin. En son electra 1.0.3 ü yükle o zaten cydia yı geri yükleyecek. Dediğim gibi şuan birçok tweak yüklü bende ne donma ne respring herhangi bir sorun yok. Tabi ios 11 ile uyumlu tweakler kullan

Aynen bu işlemle cydia yı sileceksin . Ondan sonra electrayı sileceksin. En son electra 1.0.3 ü yükle o zaten cydia yı geri yükleyecek. Dediğim gibi şuan birçok tweak yüklü bende ne donma ne respring herhangi bir sorun yok. Tabi ios 11 ile uyumlu tweakler kullan
Telefonu sıfırlama da yapimmi
[automerge]1520277838[/automerge]
Dosyaları atım hata verdi teminal kodu girdin hata verdi619ECBF2-8AB3-4899-8BC8-149B46DD8170.jpeg

Son düzenleme:
Hatalar konusunda bi bilgim yok malesef kardeşim. Ama telefonu sıfırlamana gerek yok

Geri