Çözüldü Electra Tweakler Çalışmıyor

AppCake üzerinden ZipApp veya Offline Pages uygulamalarını kurmayı dener misin? Bunlar iOS 11'de bende çalışıyor. Buna göre bir yol izleyelim.

Subway Surfers, Instagram Rocket cihaz sürümüne uyumlu olmayabilir. Instagram Rocket sürekli güncellenmesi gereken uygulamalardan. Subway Surfers da eski bir oyun. Dediğim ZipApp ve Offline Pages uygulamalarını AppCake'te yüklemeyi dener misin?

Subway Surfers, Instagram Rocket cihaz sürümüne uyumlu olmayabilir. Instagram Rocket sürekli güncellenmesi gereken uygulamalardan. Subway Surfers da eski bir oyun. Dediğim ZipApp ve Offline Pages uygulamalarını AppCake'te yüklemeyi dener misin?
Hocam resim attım. Önceki mesajlarda kaldı sanırım. Bir sürü program denedim. Kafama göre seçiyorum kasıt yok ki burda.

Sadece appcake ten yüklemeye çalıştığınız uygulamalar mı inmiyor

AppCake'te bulunan her uygulama yüklenmiyor zaten. Bu yüzden özellikle bu uygulamaları denemeni önermiştim. AppCake'in güncellenmesini bekleseniz daha iyi.

Olay AppCake değil ki kurmak istediğimi cydia ile kurarım zor bir şey değil. Tweak kuramıyorsam, kurduklarımın hiçbiri çalışmıyorsa telefonumda electranın cydianın boş yere yer kaplamasına ne gerek var ki?
İlk defa jailbreak yaptığınızı söylediniz yanılmıyorsam biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Şuan bir çok kişi sorun yaşıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cydia içinden kurduğunuz tweakler ayarlar kısmında gözükmüyor mu

İlk defa jailbreak yaptığınızı söylediniz yanılmıyorsam biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Şuan bir çok kişi sorun yaşıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cydia içinden kurduğunuz tweakler ayarlar kısmında gözükmüyor mu
Mesela bana örnek 11.3.1 için uyumlu bir tweak önerir misiniz kesin çalışır diyebileceğimiz
[automerge]1530953970[/automerge]
Sadece appcake ten yüklemeye çalıştığınız uygulamalar mı inmiyor
AppCake'i denedim
[automerge]1530954046[/automerge]
Hayır gözükmüyor. Ana ekranda logosu olan Anamone bile Ayarlar'da yok şuan

Son düzenleme:
Geri