Nasıl yani ?Eski uygulamalar derken, AppCake üzerinden eski IPA'ları kastetmiştim.
Nasıl yani ?Eski uygulamalar derken, AppCake üzerinden eski IPA'ları kastetmiştim.
AppCake üzerinden kuruyorum zaten ?AppCake üzerinden ZipApp veya Offline Pages uygulamalarını kurmayı dener misin? Bunlar iOS 11'de bende çalışıyor. Buna göre bir yol izleyelim.
Hocam resim attım. Önceki mesajlarda kaldı sanırım. Bir sürü program denedim. Kafama göre seçiyorum kasıt yok ki burda.Subway Surfers, Instagram Rocket cihaz sürümüne uyumlu olmayabilir. Instagram Rocket sürekli güncellenmesi gereken uygulamalardan. Subway Surfers da eski bir oyun. Dediğim ZipApp ve Offline Pages uygulamalarını AppCake'te yüklemeyi dener misin?
Verilen uyarı kurmaya çalıştığınız uygulama 32bit iOS 11 desteklenmiyor diyor.Ekli dosyayı görüntüle 4785
24.0 hocam zaten. Yazılımı üreten kişinin reposu hem de.
[automerge]1530952344[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 4786Ekli dosyayı görüntüle 4787
Maalesef dediğiniz gibi sanırım şans işi.
İlk defa jailbreak yaptığınızı söylediniz yanılmıyorsam biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Şuan bir çok kişi sorun yaşıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cydia içinden kurduğunuz tweakler ayarlar kısmında gözükmüyor muOlay AppCake değil ki kurmak istediğimi cydia ile kurarım zor bir şey değil. Tweak kuramıyorsam, kurduklarımın hiçbiri çalışmıyorsa telefonumda electranın cydianın boş yere yer kaplamasına ne gerek var ki?
Mesela bana örnek 11.3.1 için uyumlu bir tweak önerir misiniz kesin çalışır diyebileceğimizİlk defa jailbreak yaptığınızı söylediniz yanılmıyorsam biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Şuan bir çok kişi sorun yaşıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cydia içinden kurduğunuz tweakler ayarlar kısmında gözükmüyor mu
AppCake'i denedimSadece appcake ten yüklemeye çalıştığınız uygulamalar mı inmiyor
Hayır gözükmüyor. Ana ekranda logosu olan Anamone bile Ayarlar'da yok şuanİlk defa jailbreak yaptığınızı söylediniz yanılmıyorsam biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum. Şuan bir çok kişi sorun yaşıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cydia içinden kurduğunuz tweakler ayarlar kısmında gözükmüyor mu
Ne açıdan benim merakım Houdini ile çakıştı mı acabaHoudini sorunu yaşayan arkadas sen miydin?
Cihazinda Houdini kaldimi islemler yapmis miydiniz?Ne açıdan benim merakım Houdini ile çakıştı mı acaba
Evet denemiştim ilkinde sanırım telefonu sıfırladım sonra tekrar kurup programı remove butonu ile kaldırıp sıfırladımCihazinda Houdini kaldimi islemler yapmis miydiniz?