Electra jailbreak ne kadar memnunuz?

Electra1131'den memnun musunuz?

• Evet.

Kullanılan: 17 81.0%
  • Hayır.

Kullanılan: 1 4.8%
  • Kullanmıyorum.

Kullanılan: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
Yorumlar şaşırtmadı desem yalan bi ara herkes böyle jailbreakmı falan filan olurmu diyordu.Yoksa benmi yanlış anladımki

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Yorumlar şaşırtmadı desem yalan bi ara herkes böyle jailbreakmı falan filan olurmu diyordu.Yoksa benmi yanlış anladımki

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Ben dedim. O kadar milleti beklettiler çıkara çıkara bu mu dedim. Ama ilk jb yapılış kısmına dedim. Sonra editli halini kullanınca fikrim değişti. Jb, cydia kısmı ise mükemmel dedim. Sorunlu tweak olsa bile elmada kalmıyor. Mavi ekran veriyor son yüklediğimiz tweakı silme fırsatı veriyor bize. Bu çok iyi bir şey.

8 senedir, 6 ay kadar Jailbreak'siz kullanmak zorunda kaldım iPhone'u. Coolstar'ın 11.3.1 müjdesinden sonra adam burda olsa elini öpecektim. Memnun olmak ne kelime ister donsun ister başka birşey memnun olmaktan ötedeyim ben. Heykelini dikmek lazım kim vesile olduysa...

Moderatör tarafından düzenlendi:
8 senedir, 6 ay kadar Jailbreak'siz kullanmak zorunda kaldım iPhone'u. Coolstar'ın 11.3.1 müjdesinden sonra adam burda olsa elini öpecektim. Memnun olmak ne kelime ister donsun ister başka birşey memnun olmaktan ötedeyim ben. Heykelini dikmek lazım kim vesile olduysa...
O kadar iyi hizmet sunuyoruz ki coolstar'ın Türkiye şubesi müdürü bizimle @coolstar :pancarta: kendisi coolstar'ın yokluğu hatırlatmıyor bize.

Geri