Deneyeceğim teşekkürBelli bir süre sonra arkadaşın da dediği gibi normale dönüyor, telefonu bi müddet bırakınca çözülecektir sanrıım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deneyeceğim teşekkürBelli bir süre sonra arkadaşın da dediği gibi normale dönüyor, telefonu bi müddet bırakınca çözülecektir sanrıım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben extender yükledim ama ipayı Electranın siteden indirdim yani güncellenmiş ipa ile extender imzalayacak 4 gün sonra. Ben telefonu ise ilk çıkan ipa ile jailbreak yapmıştım bir problem çıkarır mı?
Anlamı ve ne işe yaradığı çok açık hocam. Enable jailbreak diyorsa jailbreak aktif değil demektir. Jailbreak aktifleşip herşey bittiyse paylaş diyor.Ben anlamını sormadım ki?
Sorduğum soruya Hangi işlem uygulanacak diye öğrenmek istemiştim sadece.
Çok şükür İngilizcemiz var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birde arkadaslar tvos11 profil kurmustum güncellemeyi kapatsın diye... dursunmu yoksa silelimmi
Anlamı ve ne işe yaradığı çok açık hocam. Enable jailbreak diyorsa jailbreak aktif değil demektir. Jailbreak aktifleşip herşey bittiyse paylaş diyor.
Evet11.2.5 veya 11.2.6 jb destekliyor mu?
Bundan sonra işlem yok zaten bitti bu kadar cydiaya girip tweak yükleyebilirsin hayırlı olsun![]()
Şu anda Bu şekilde kaldım bundan sonraki işlem bilgisayar ile mi olacak?
obaaaaCydia yok ki
Bununla alaklı konu var zaten. Forumda arama yaparak bulabilirsinİos 11.3.1 de jb yi yaptım da kullandığınız kaynak ve tweakleri yazar mısınız ?
Jb yaparken tweak secenegini devredisi birakip yap sonra kurdugun tweaki kaldir sonra tekrardan jb yap duzelirArkadaşlar sanırım uyumsu bir tweak yukledim ve cihaz respringde takılı kaldı bende hard reset attım cihaz açıldı ancak jb gitmişti şimdi tekrar yapmak istediğimde yine respringde takılı kalıyor
Hard reset at. Electra yı aç tweaks tikini kaldır jb yap. Cydiadan son yüklediğin tweaği sil. Tekrar hard reset yap. Ardından tekrar jb fakat bı sefer tweaks tiki işaretli olsunArkadaşlar sanırım uyumsu bir tweak yukledim ve cihaz respringde takılı kaldı bende hard reset attım cihaz açıldı ancak jb gitmişti şimdi tekrar yapmak istediğimde yine respringde takılı kalıyor
Hala bir çözüm bulabilmiş değilim, cihazım 6S+ 11.3.1 sürüm. Power + Home button reset denedim yine devam ediyor. iTunes'da görmüyor temiz kurulum yapamıyorum. Ne yapabilirim? İş içinde kullandığım için bir ton arama, mesaj gelmiştir 30 dakikadır reboot atıyor cihaz kendine :/Merhabalar, söylenildiği gibi jailbreak yapma işlemine başladım. Son reboot'u attım JB oldu diye fakat telefon sürekli kendi kendini reboot ediyor. Apple logosu gözüküyor, tekrar rebootlanıyor. PC' ye bağladım PC'de görmedi. Nasıl engelleyip telefonu açabilirim?
Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?