Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

Ben extender yükledim ama ipayı Electranın siteden indirdim yani güncellenmiş ipa ile extender imzalayacak 4 gün sonra. Ben telefonu ise ilk çıkan ipa ile jailbreak yapmıştım bir problem çıkarır mı?

Hangi repodan kurdun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde arkadaslar tvos11 profil kurmustum güncellemeyi kapatsın diye... dursunmu yoksa silelimmi

Ben anlamını sormadım ki?
Sorduğum soruya Hangi işlem uygulanacak diye öğrenmek istemiştim sadece.
Çok şükür İngilizcemiz var

Anlamı ve ne işe yaradığı çok açık hocam. Enable jailbreak diyorsa jailbreak aktif değil demektir. Jailbreak aktifleşip herşey bittiyse paylaş diyor.

Arkadaşlar ben jb yi kaldırmak istedim zar zor kurdum şimdi enable jailbreak dediğim zaman tıp kurar gibi geri sayım yapıyo fakat kaldırmıyor jb yi en kolay yoldan nasıl kaldırabilirim

Anlamı ve ne işe yaradığı çok açık hocam. Enable jailbreak diyorsa jailbreak aktif değil demektir. Jailbreak aktifleşip herşey bittiyse paylaş diyor.

İşte bu açıklamayı öğrenmek istemiştim.
Çünkü share yazdığı zaman cydia uygulamasının yüklenmiş olması gerekiyor fakat benim cihaza yüklenmedi sebebi nedir yolu nedir öğrenmeye çalışıyorum.
Kim ne dediyse yaptım :(

0a84abde2eb91272f29080c95481fca5.png

Şu olayı bana özelden biri adım adım yardım ederek yapabilirmiyiz?
Not: şu an işteyim akşam 18:00 gibi.

Arkadaşar electra 11.3.1 mp v1.0.2 yi tweak box ile imdirim sadece siri ve wifi kapalı iken tek seferde kuruldu jb aktif cydia kuruldu not!!
tweak box a ipa ları sıkıntılı olanlar var diyorlar benim tel deneme telimdi pc olmadığından deneme amaçlı yapılmıştır tweak boxtan yapılmıştır

Ya beyler jailbreak yaptım bu seferde repo ları oluşturmuyor
[automerge]1531043000[/automerge]
Yeniden başlatsam jb gidecek mi

11.2.5 veya 11.2.6 jb destekliyor mu?

702a1f3c7699d0571619e5db791015f1.png

Şu anda Bu şekilde kaldım bundan sonraki işlem bilgisayar ile mi olacak?

Merhabalar, söylenildiği gibi jailbreak yapma işlemine başladım. Son reboot'u attım JB oldu diye fakat telefon sürekli kendi kendini reboot ediyor. Apple logosu gözüküyor, tekrar rebootlanıyor. PC' ye bağladım PC'de görmedi. Nasıl engelleyip telefonu açabilirim?

Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Arkadaşlar sanırım uyumsu bir tweak yukledim ve cihaz respringde takılı kaldı bende hard reset attım cihaz açıldı ancak jb gitmişti şimdi tekrar yapmak istediğimde yine respringde takılı kalıyor

Arkadaşlar sanırım uyumsu bir tweak yukledim ve cihaz respringde takılı kaldı bende hard reset attım cihaz açıldı ancak jb gitmişti şimdi tekrar yapmak istediğimde yine respringde takılı kalıyor
Jb yaparken tweak secenegini devredisi birakip yap sonra kurdugun tweaki kaldir sonra tekrardan jb yap duzelir

Hard reset at. Electra yı aç tweaks tikini kaldır jb yap. Cydiadan son yüklediğin tweaği sil. Tekrar hard reset yap. Ardından tekrar jb fakat bı sefer tweaks tiki işaretli olsun

Merhabalar, söylenildiği gibi jailbreak yapma işlemine başladım. Son reboot'u attım JB oldu diye fakat telefon sürekli kendi kendini reboot ediyor. Apple logosu gözüküyor, tekrar rebootlanıyor. PC' ye bağladım PC'de görmedi. Nasıl engelleyip telefonu açabilirim?

Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Hala bir çözüm bulabilmiş değilim, cihazım 6S+ 11.3.1 sürüm. Power + Home button reset denedim yine devam ediyor. iTunes'da görmüyor temiz kurulum yapamıyorum. Ne yapabilirim? İş içinde kullandığım için bir ton arama, mesaj gelmiştir 30 dakikadır reboot atıyor cihaz kendine :/

Geri