Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

mevcut cydia yı nasıl kaldıracağım peki?
[automerge]1530960777[/automerge]
tamamdır hallettim. teşekkürler. yeni bir ios güncellemesi var uyarısı için bildiğiniz bir tweak var mı?

jailbreaktr.me/special

JailbreakTR

hocam mevcut electrayı ve cydiayı silmek için cyberduck ve delectra ile sistemden kaldırabilirmişim ancak Substitute, OpenSSH tweklerinin yüklü olması gerekiyormuuş bende yüklü degiş bunları kaldırabilirsem jailbrek işlemini baştan alıcam çözümü var mı ?
ben kaldırmadan tekrar jailbreak yapabildim
[automerge]1530961750[/automerge]
jailbreaktr.me/special

JailbreakTR
maalesef o tweak yok

Son düzenleme:
Böyle diyor ama cydiaya da giriyor. Şimdi sorun çıkartır diye de tweak yüklemiyorum.

Bir de şarj su gibi gitmeye başladı mobil veriyi açınca. 15 dakika da yüzde 10 şarj gitti ve telefon çok ısındı.

8FCAB729-2699-4DE9-BAA4-661A8FB2CC80.png

Sonunda cihazımı jailbreak yapabildim 11.3.1 sürümündeyim.

Filza, iCleaner gibi tweakleri jailbreaktr reposundan kurup çalıştırabildim.

Ama CarBridge veya ayarlardan kullanılacak çoğu tweak’i yüklesemde ayarlar’da göremiyorum sorunumun çözümü nedir

elektrayı açıp jailbreaka tıkladıktan sonra sürekli restart atıyor telefon. çözümü var mı?

Sonunda cihazımı jailbreak yapabildim 11.3.1 sürümündeyim.

Filza, iCleaner gibi tweakleri jailbreaktr reposundan kurup çalıştırabildim.

Ama CarBridge veya ayarlardan kullanılacak çoğu tweak’i yüklesemde ayarlar’da göremiyorum sorunumun çözümü nedir
tam olarak nasıl yaptın dostum . ben 1/3 ü bi türlü geçemiyorum resping atıyor cydia gelmiyor

Tüm icerikleri ve ayarlari sil deyince surum gidiyormuydu ayni surume restoremi ediyordu yapmayali cok zaman oldu unutmusum

Böyle diyor ama cydiaya da giriyor. Şimdi sorun çıkartır diye de tweak yüklemiyorum.

Bir de şarj su gibi gitmeye başladı mobil veriyi açınca. 15 dakika da yüzde 10 şarj gitti ve telefon çok ısındı.

Ekli dosyayı görüntüle 4814

Önceki cydiaya kurduğum bütün repolar duruyor.
Korkudan elimi deyemiyorum. Aynen enable kailbreak yazıyor. Yakında ve dokunamamak Ne acı bir durum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önceki cydiaya kurduğum bütün repolar duruyor.
Korkudan elimi deyemiyorum. Aynen enable kailbreak yazıyor. Yakında ve dokunamamak Ne acı bir durum

Ben onu geçtim de telefon cayır cayır yanıyor ve su gibi içiyor şarjı. 29 dakika da 21 şarj nedir 6S için. Daha şubatta aldım.

B8AF9730-4807-4036-AF24-3425204D9682.png

Yok duruyor öyle. Ama hard reset atıp pasif hale getirebilirim jb’yi. Telefona zarar verecek yoksa bu gidişle.

Bencede çok hizli gidiyor sarjın. Benimkini göremiyorum çünkü respring yaptığı için
Ama şöyle sabah 6:30 da şarjdan çıkarttım. 1,5 saat navigasyon ve Bluetooth kullandım.şuanda %49 da cihaz 6s+

Bencede çok hizli gidiyor sarjın. Benimkini göremiyorum çünkü respring yaptığı için
Ama şöyle sabah 6:30 da şarjdan çıkarttım. 1,5 saat navigasyon ve Bluetooth kullandım.şuanda %49 da cihaz 6s+

Şimdi hard reset attım pasif hale aldım jb’yi ısınmadı telefon. Şarj da normale döndü. Evde internet yok diye de bir şey yapamıyorum. Bir yer bulunca future restore ile restore etsem bi.

tweakbox indirdim, ayarlar-profil ‘güven’ dedim, bu uygulamadan Electra’yı yükledim, ayarlar-profilden ‘güven’ dedim, Telefonu uçak moduna almadım, Siri, Touch ID, parolayı kapattım... Elactra uygulamasını açarak ‘jailbreak’ tuşuna bastım, Cydia yüklendi, sonra uçak modunu da etkin hale getirdikten sonra tekrar Electra ‘ yı çalıştırdım, ‘enable jailbreak’ tuşuna bastım Cydia açılmaya başladı...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla açıkcası coolstar o kadar bekletti, çok iyi olacak dedi, şu olacak, bu olacak ama açıkcası b*k gibi bir iş çıkarmışlar. Kuran ne kadarsa 3-5 katı da kuramayan var. Beklediğimize değdi derler ya bunda beklediğimize değmedi.

Şahsi fikrim yani. O kadar bekletiyorsan o kadar umut veriyorsan tek seferde yapılması lazım.

Geri