Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

aynı sorunu yaşıyoruz sanırım telefonu sıfırladıgımız için çöp olmuş çözümü yok dedi yukarda bi arkadaş

tekrar yazayım belki çözüme ulaşmış biri vardır ayrıntılı yazıcam
Sabah sorunsuz ilk denemede jailbreak yapabilmiştim twekleri yükledim kullanıyordum bir tane tweak yükledim o cihaza restart yaptı açılınca elektra jailbregi tekrar aktif etmedi bende telefonu sıfırladım ve elecktra yı profilleriden kaldırıp tekrar kurdum bilgisayardan bile yükledim tekrar cydia silinmedi ama elektrayı silip tekrar kurdum şuanda elektrada tweaks butonunu aktifleştirince cihaz yeniden açılırken siyah ekranda kalıyor tweaks butonunu kapatınca ise jailbrek oldu diyo cydia açılıyo ama ne tweak yükleyebiliyorum nede sabahki silinmeyen tweakleri kullanamıyorum kurtarma şansımız varmı yoksa çöpmü oldu boşuna ugraşmayayım

jailbreak sonrası telefon şarj almıyor %80 gelince duruyor bazen de hiç şarj olmuyor nedenini bilen var mı telefon iphone x

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgili arkadaşlar bakalibilr mi az önce denemem de elactra yı açtım 1/3 , 2/3 sonrada installing cydia dedi tıkladım tel kapanıp açıldı ama cydia gelmedi. 2 -3 defa aynı sıkıntı oldu ama cydia yüklenmedi. N yapmak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önemli

Arkadaşlar mümkünse ipa dosyasını Cydia impactor ile kurun Ext3nder uygulaması ile de otomatik imzalayabilirsiniz (ilk mesajda bilgi var) vb platformlar çok güvenli değil

jailbreak sonrası telefon şarj almıyor %80 gelince duruyor bazen de hiç şarj olmuyor nedenini bilen var mı telefon iphone x

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kullandığınız kablodan olabilir, zira ben ttec markalı kablo kullanıyordum ve jb'siz bir süre %80'de kalıyor. Orijinal kablo kullanın.

Bilgili arkadaşlar bakalibilr mi az önce denemem de elactra yı açtım 1/3 , 2/3 sonrada installing cydia dedi tıkladım tel kapanıp açıldı ama cydia gelmedi. 2 -3 defa aynı sıkıntı oldu ama cydia yüklenmedi. N yapmak lazım

Kapatıp açın, biraz kullanın tekrar deneyin.

JailbreakTR

ios 11.3teyim. Sorunsuzca yükleyebilecek miyim? KEşke birisi yüklenebilecek sürümleri yazsa :) cahiller için. :)

Bir kaç yerde siri, touch id, face id ve parolayı kapatıp cihazı uçak moduna alıp ram temizliği yapıp deneyenler başarmışlar.

share jailbreak yazısına ulaşabildim çok şükür ama telefona hala cydia gelmedi putty kısmını anlamadım yardım edebilecek var mı

655d2bc62015427098c1a6c48140c28f.png

Bu ne şimdi ?

hocam mevcut electrayı ve cydiayı silmek için cyberduck ve delectra ile sistemden kaldırabilirmişim ancak Substitute, OpenSSH tweklerinin yüklü olması gerekiyormuuş bende yüklü degiş bunları kaldırabilirsem jailbrek işlemini baştan alıcam çözümü var mı ?

Geri