Neler yeni

Electra 11.3.1 Problem Ve Çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bir tema yükledim veexlium.cihaz respring yapınca takılı kaldı.cihazı mecbur kapattım.tekrar enable jailberak yapıyorum cihaz açılıyor ama yine o temanın respring ekranında takılı kalıyor.bir yolu var mı bu temayı silmenin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynısı bendede oldu halada devam ediyor ben 20-25 dkjka bekledim açılşdı yani jb gidince tekrar jb yaınca hep bekliyorum İD

Sıkıntı sanırım anemonda.tweaks kapalı konumda enable jb yaptım.sonra anemonu sildim.cihaz normale döndü.tekrar kapatıp tweaklerle jb yaptım.hersey çalıştı.anemonu yüklemek istedim yine respring ekranında takılı kaldı.

Arkadaşlar springsound tweakini yükledim.Ama silince kilit sesim ortadan kayboldu.Filza kullanan arkadaşlardan
system/library/audio/uısounds içerisinden lock.caf dosyasını paylaşacak birisi var mı ? Şimdiden çok teşekkürler.

Hadi buyrun.cydianın içi hortumlandı
8022b6d35d91fddc416d1a072c99ce3c.png

İşin garip tarafı her bildirim geldiğinde safe moda atıyor.satın alayım diyorum paypal hesabım yok.hesap oluştur diyorum türkiyede hizmet veremiyormus.ne lanet birşey yahu bu nothicifations denen tweak.

5A16829F-AD23-40B8-80E3-E9E21344843B.png
[automerge]1533470617[/automerge]
bir sorun var galiba ama ben anlamadım. biri açıklayabilir mi??

Repo ve Tweaklerini Cydia içinden görüntü olarak atabilirmisin?

JailbreakTR

Rolelectra ile Cihazdan Jailbreak sil ve Tekrar temiz bir kurulum yap

JailbreakTR

Arkadaşlar acil yardım edermisiniz Tlf kendi kendine kapandı tweakler hepsi gitti Cydia Electra hiçbiri açılmıyor Lütfen yardım edermisiniz ne yapmam gerek nasıl olucak

Oncelikle sakin olay şu kullandigimiz jailbreak tethered olduğu telefonu kapayıp actiginizda jailbreak gider ignition.fun konusundan mptcp indirip tekrar jailbreak yapın.

Geri