Neler yeni

Electra 11.3.1 Problem Ve Çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşlerim merhabalar sorunu dediğiniz şekilde çözdüm ancak cihazımda aşırı ısınmalar ve her 1 saatte bir springboard safe mode a alıyor respring yapıyorum herhangi bir uygulamadayken bile tweaklerin hepsini kontrol ettim uyumsuz olan yok ancak bunu tespit edebilecek önerdiğiniz bir uygulama var mı sürekli bıktım respring den

Merhabe Arkadaslar bu sorun nedir anlayamadim tum repolarim bos ve refresh etmiyor her sey silinmis ne yapmaliyim

Ekli dosyalar

• 4F8FFB45-2B6C-4B85-BB52-E5C86D617065.png
    4F8FFB45-2B6C-4B85-BB52-E5C86D617065.png
    73.3 KB · Görüntüleme: 18
  • 789619E3-8FC2-4E6E-A2E1-9DA1046B1CFC.png
    789619E3-8FC2-4E6E-A2E1-9DA1046B1CFC.png
    36.7 KB · Görüntüleme: 19
Merhabe Arkadaslar bu sorun nedir anlayamadim tum repolarim bos ve refresh etmiyor her sey silinmis ne yapmaliyim
Yeniden anlatıp tekrar denediniz mi?
Icerisindeki wp++ calisiyor sayet gozukmesede amma ici bos , ben simgesi anahtara benzer bir sey sildikden sonra boyle oldu , onu da mSpy - i silmek icin sildim ben simdi ne yapmaliyim bilmiyorum
[automerge]1536116548[/automerge]
Icerisindeki wp++ calisiyor sayet gozukmesede amma ici bos , ben simgesi anahtara benzer bir sey sildikden sonra boyle oldu , onu da mSpy - i silmek icin sildim ben simdi ne yapmaliyim bilmiyorum

Ekli dosyalar

• 65BC6579-44CE-492F-8569-6749B3CA5A4C.png
    65BC6579-44CE-492F-8569-6749B3CA5A4C.png
    60.3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Merhabalar. Upscale tweak'ini kurup telefonu iPhone X ekran çözünürlüğü ayarlarına alma gafletinde bulundum. Şu an cihaza hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Sadece hard reset esnasında elmayı görüyorum. İnternetten safe moda alınma yöntemlerini inceledim fakat hiçbir şekilde erişemedim. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Merhabalar. Upscale tweak'ini kurup telefonu iPhone X ekran çözünürlüğü ayarlarına alma gafletinde bulundum. Şu an cihaza hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Sadece hard reset esnasında elmayı görüyorum. İnternetten safe moda alınma yöntemlerini inceledim fakat hiçbir şekilde erişemedim. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Upscale konusunda hard reset atmamanız gerektiğini belirtmiştik. Büyük ihtimalle geçmiş olsun

Merhaba telefon şarj bitmesi sonucu Jailbreak gitti daha önce tekrar electradan jailbreak yapıyordum ancak iki gündür olmuyor respringde kalıp çember dönüp dıruyor telefonu ancak hard resetle açabiliyorum siri ipbul tchid kapalı uçak modu yapıyorum tel 6plus sürüm 11.3.1 çözüm veya alternatif jailbreak yöntemi varmı değerli üstadlar

Merhaba telefon şarj bitmesi sonucu Jailbreak gitti daha önce tekrar electradan jailbreak yapıyordum ancak iki gündür olmuyor respringde kalıp çember dönüp dıruyor telefonu ancak hard resetle açabiliyorum siri ipbul tchid kapalı uçak modu yapıyorum tel 6plus sürüm 11.3.1 çözüm veya alternatif jailbreak yöntemi varmı değerli üstadlar
Çözdüm arkadaşlar tweaksiz jb yaparak son yüklediğim bikaç tweakı sildim oldu teşekkürler

Merhabalar jailbreaği ilk 2008 de iphone 4ümle ilk cıktığında deneme ve faydalanma fırsatı bulmustum şimdide 11.3.1 sürümü ile apple ın farklı bır iphone modelıyle bu deneyımı yasamaya calısıyorum .ilk jailbreak deneyımımde sorunsuz uygulama oyun ne ıstıyorsam ındırebılıyordum ancak şimdi pekte ıstedıgımı yapamıyorum benım soyle bır sorunum var ektekı resımdekı hatayı ne ındırmek ıstersem alıyorum cozum ıcın onerılerınızı paylasırsanız cok mutlu olurum42891228_475195559634408_980489399579967488_n.jpg

Merhabalar jailbreaği ilk 2008 de iphone 4ümle ilk cıktığında deneme ve faydalanma fırsatı bulmustum şimdide 11.3.1 sürümü ile apple ın farklı bır iphone modelıyle bu deneyımı yasamaya calısıyorum .ilk jailbreak deneyımımde sorunsuz uygulama oyun ne ıstıyorsam ındırebılıyordum ancak şimdi pekte ıstedıgımı yapamıyorum benım soyle bır sorunum var ektekı resımdekı hatayı ne ındırmek ıstersem alıyorum cozum ıcın onerılerınızı paylasırsanız cok mutlu olurumEkli dosyayı görüntüle 7680

Hashbang reposunu sil tekrar dene

olmazsa... Filza ile burdan
3cb69609486b622606d066ebff9785b5.jpg
sil

CrashReporter ile şöyle bir çökme raporu alıyorum, donma sorunundan sonra çöküyor, yardımcı olursanız memnun olurum...
13c600f37eee644eeab29fbece0e1908.png

arkadaşlar iphone 7 cihazda bazen(bu aralar cok oluyor) elime aldığımda ekran siyah oluyor görüntü gelmiyor.telefon açık aslında ama görüntü yok.mecburen ses kısma ve güç tuşuna basarak cihazı yeniden başlatıyorum.jb gitmiş oluyor haliyle.electradan tekrar jb yapmak istediğimde 2/3 olduğunda cihaz kapanıyor.tekrar açılıyor.tweaks seceneğini kapatıyorum cihaz jb oluyor.icleanerdan cydia eklentilerini tümünü kapatıyorum tekrar tweak seceneğini açık yapıp jb yapıyorum.oluyor ama çok uğrastırıyor.neredeyse 2 günde bir olmaya başladı bu sıkıntı.kullandığım tweaklerde uyum sorunu oldugunu sanmıyorum.electranın sertifikası ile ilgili sanırım.bu sorunu nasıl düzeltiriz?

arkadaşlar iphone 7 cihazda bazen(bu aralar cok oluyor) elime aldığımda ekran siyah oluyor görüntü gelmiyor.telefon açık aslında ama görüntü yok.mecburen ses kısma ve güç tuşuna basarak cihazı yeniden başlatıyorum.jb gitmiş oluyor haliyle.electradan tekrar jb yapmak istediğimde 2/3 olduğunda cihaz kapanıyor.tekrar açılıyor.tweaks seceneğini kapatıyorum cihaz jb oluyor.icleanerdan cydia eklentilerini tümünü kapatıyorum tekrar tweak seceneğini açık yapıp jb yapıyorum.oluyor ama çok uğrastırıyor.neredeyse 2 günde bir olmaya başladı bu sıkıntı.kullandığım tweaklerde uyum sorunu oldugunu sanmıyorum.electranın sertifikası ile ilgili sanırım.bu sorunu nasıl düzeltiriz?

Bi ara bendede olmuştu, sıfırlamanızı öneririm.

İyi akşamlar jailbreak ailesi. Telefonumun şarjı bitti ve kapandı ve haliyle jailbreak yapmam gerekti tekrardan. daha öncede bu durum başıma geldi ama jailbreak yapabiliyordum. Şimdi ise electra hiç açılmıyor jailbreak yapmadan cydia açınca anında açılıp kapanır ya işte öyle tepki veriyor electra. Ne yapamam gerekiyor

Share Electra yazısını görebiliyorum fakat Cydia yok.Putty ve Winscp uicache komutu etki etmiyor yada komutu hangi dizin içinde vermem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar şarjım bitince jailbreak kayboluyordu.electrada sertifika hatası veriyordu. Sildim electrayı. Fakat ignition.fun dan indiremedim site değişmiş. Daha sonra tweakboxtan indirdim electrayı ama birtürlü yapamadım. Enable jailbreak diyorum 1/2 please wait. Ardından exploit hatası alıyorum. Ne güzel ignitiondan indiriyorduk ya neden bozmuşlar. Sorunumu nasıl çözerim arkadaşlar.

Arkadaşlar şarjım bitince jailbreak kayboluyordu.electrada sertifika hatası veriyordu. Sildim electrayı. Fakat ignition.fun dan indiremedim site değişmiş. Daha sonra tweakboxtan indirdim electrayı ama birtürlü yapamadım. Enable jailbreak diyorum 1/2 please wait. Ardından exploit hatası alıyorum. Ne güzel ignitiondan indiriyorduk ya neden bozmuşlar. Sorunumu nasıl çözerim arkadaşlar.

Hem konu açmışsın hemde buraya yazmışsın..

ignition sitesi şu an offline , cydia impactor ile yükleyin.. exploit hatası verince 5-10 dakika bekleyip tekrar yapın

Hem konu açmışsın hemde buraya yazmışsın..

ignition sitesi şu an offline , cydia impactor ile yükleyin.. exploit hatası verince 5-10 dakika bekleyip tekrar yapın
İgntion açıldı yükle diyorum sonuna kadar gidiyor. Tam sonunda yüklenemedi diyor. 20 defa denedim. Bekleyip denemeye devam edeyim mi?
71A9FB21-4803-4C68-BC56-4A1A03F31123.png

Geri