Neler yeni

Electra 11.3.1 Problem Ve Çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
77E7D4CE-2734-4B7C-AF45-3B6876A3392E.pngArkadaşlar bunun çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı? Telefon normal çalışıyor ancak bir kaç saatte bir bu sorunla karşılaşıyorum

11.3.1 de son güncellemeden sonra cydia aygıtı yeniden başlat dedi bende başlattım ve enable jb yaptığımda son aşamada respring yaparken birden restarta dönüyor ve maalesef jb olmadan açılıyor. normal gerekli güncellemeden hariç exlipce mi ne onun da güncellemesi vardı. sebep midir bilmiyorum ama babalar gibi jb gitti. sorun ve çözümü. nedir bilen var mıdır. cihaz 6plus

Son düzenleme:
iphone x kullanıyorum ve uzun ama gerçekten uzun uğraşlar sonrası farklı bir adresten indirdiğim ipa ile jb yaptım ya da yaptığımı sanıyorum. cydia eklendi onda sıkıntı yok ama bir türlü enable jailbreak yapamıyorum. bazen direk restart yapıyor bazende siyah ekran bekliyor ama kapanmıyor. unjailbreak yapmak istiyorum ama enable yapamadığım için cyberduck ile bağlantı kuramıyorum. arafta kaldım. ne yapmalıyım

önceki sorunumu günler sonra hallettim. cihazı akşamdan açık bıraktım ve sabah yeniden başlatıp denediğimde oldu. fakat sonrasında unjailbreak uyguladım. sebep ise sağlıklı bir kurulum olmadığına inandığım içindi. şimdi ise günlerdir jb yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. bu nasıl bir jb anlamadım. bu kadar mı zor olur.

11.3.1 de son güncellemeden sonra cydia aygıtı yeniden başlat dedi bende başlattım ve enable jb yaptığımda son aşamada respring yaparken birden restarta dönüyor ve maalesef jb olmadan açılıyor. normal gerekli güncellemeden hariç exlipce mi ne onun da güncellemesi vardı. sebep midir bilmiyorum ama babalar gibi jb gitti. sorun ve çözümü. nedir bilen var mıdır. cihaz 6plus

Tweaks anahtarını kapatıp deneyebilir misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweaks anahtarını kapatıp deneyebilir misiniz?

onu da denedim. bir ara oldu ama tweakler gözükmedi ve çalışmadı. cydia da kurulu gözükse de işlevlerini yapmıyordu. tekrar tweakler açık jb yapmaya çalıştım yine aynı derde düştüm.

onu da denedim. bir ara oldu ama tweakler gözükmedi ve çalışmadı. cydia da kurulu gözükse de işlevlerini yapmıyordu. tekrar tweakler açık jb yapmaya çalıştım yine aynı derde düştüm.

Onun amacı zaten o hocam tweakleri devre dışı bırakmak. Tweakler devre dışı iken iCleaner’a girip + ikonundan cydia substrate eklentileri kısmına gelin. Tüm tweakleri devre dışı bırakıp uygulayın. Cihazı yeniden başlatıp tweaks anahtarını açıp jailbreak yapın. Telefon açılırsa iCleaner kısmındaki kapattıklarınızı açın. Eğer olmazsa haber verin.

şu anda işlem tamam. her ne kadar cydia açılsa da tweakler görevini yapmıyor. son güncellemelerim ‘tweak injector ve substitute’ icleaner ve filza gibi ikonu olanlar bastığında çalışıyor. temalar ve daha birçoğu çalışmıyor. bir öneri gelene kadar bekleyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 5612Bir tane görünüyor burada. Yalnız o kurulu değilken de aynı sorun vardı
Cydia ya girip kuru olanlar a tıklayıp üstte en son yazıyor ona tıklayıp orayı ss alırmısın bide
[automerge]1532164609[/automerge]
Bu sorunu bilen varmı colorbanners2 kurarken hata veriyor

Ekli dosyalar

• D7B0FDBD-6EDB-47FA-97A3-66A6D452522C.png
    D7B0FDBD-6EDB-47FA-97A3-66A6D452522C.png
    176.3 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
ben safe moda atıcak program görmedim ama hala devam ediyormu peki sorun ve bunu hangisini kurduktan sonra yaptıysa onu kaldır aynı yerden hangisini kurduktan sonra yaptıysa ona gir değiştire tıkla sağ üstte sonra kaldır de sorunun o zaman çözülür @Samet dediğini uygula
@Samet ’in söylediğini uyguladıktan sonra sorunum sanırım halloldu herhangi bir problem görünmüyor şuan. İkinize de çok teşekkür ederim gerçekten.

An itibariyle bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• D5F82B89-9EB4-4BFC-9AD5-11AAC34D0C4F.png
    D5F82B89-9EB4-4BFC-9AD5-11AAC34D0C4F.png
    138.4 KB · Görüntüleme: 16
Tweak boxtu sonra admin ignitiondan indir dedi eskisini sildim bunu yükledim şimdi hata alıyorum
[automerge]1532170062[/automerge]
Tweaks kapalı olarak açılıyor tweakler açıkken expoit hatası alıyorum

Geri