Neler yeni

Electra 11.3.1 Problem Ve Çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hallettim herkese teşekkür ederim 🙏

Bu arada yeni sorun cihazın sanırım bi tweakten kaynaklı arada respring istemesi

77ae92489021fcf4484ca9fa36c000f9.png

Uygulamaların isimlerini bi ara kaldırmıştım. Şimdi ne yaptımsa geri getiremedim çözümü bilen var mı ?
Anemone den herşeyi yaptım olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

77ae92489021fcf4484ca9fa36c000f9.png

Uygulamaların isimlerini bi ara kaldırmıştım. Şimdi ne yaptımsa geri getiremedim çözümü bilen var mı ?
Anemone den herşeyi yaptım olmadı.

Acaba anemone'den anemone'den temasını deaktif edermisin.

Arkadaslar iyi aksamlar iphone 7 cihazda electra indirdim forumda tarif esildigi gibi cihaz kapaniyor elma geliyor takrar kapaniyor aurwkli bu sekilde yapiyor yardimci olabilirmisiniz?

Şöyle bişey var eğer cihazınız 11.3 veya 11.3.1 ise tweakbox u kurun ordan multipath olan electra yı indirin siriyi kapatın uçak moduna alın wifi bluetooth u kapatın açın uygulamayı jailbreak dedikten sonra hemen ekranı kilitleyin 2-5 saniye arası bekleyin kilidi açın böylelikle daha yüksek şans ile jailbreak yapacaksınız ben kaç defa denedim en fazla 3 kere tekrarladığım olmuştur bu yöntemle

Şöyle bişey var eğer cihazınız 11.3 veya 11.3.1 ise tweakbox u kurun ordan multipath olan electra yı indirin siriyi kapatın uçak moduna alın wifi bluetooth u kapatın açın uygulamayı jailbreak dedikten sonra hemen ekranı kilitleyin 2-5 saniye arası bekleyin kilidi açın böylelikle daha yüksek şans ile jailbreak yapacaksınız ben kaç defa denedim en fazla 3 kere tekrarladığım olmuştur bu yöntemle

öneriyoruz

Denedim hocam yanlismi yapiyorum biryerlerde hayir sorunjn ne oldugunu bilsem bir yol bulabilirmiyim acaba ona bakicamda

Hocam yanılmıyorsam senin işin zor bekle bakalım adminler daha iyi bilir çaresi yoksa sürüm gitti demektir

Geri