Neler yeni

Electra 11.3.1 Multi_Path /1 Yıllık Ignition

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşlem bitmiştir. Sitemizdeki uyumlu tweaklere bakarak
repo.jailbreaktr.com
yusufozgul.github.io repolarını ekleyerek tweak yükleyin

Allah razı olsun kardeşim. Peki telefonun kapanmaması falan mı gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba yeni katıldım aranıza yıllardım jb li iphone kullanıyorum bu kadar zorlanmadım :)
yardımlarınız için teşekkürler son developer hesabı baglantılı olan electra ile en sonunda çözdüm.Cydia gelmemişti putty ile de onu hallettim
şu an stabil çalışıyor.Yapamayan arkadaşlar hiç uğraşmayın telefonu kırarsınız az kalmıştı bende sürekli restart ile uğraşmakdan
son verilen dev hesaplı olanı indirin telefonu kapatın açın varsa acık program temizleyin alın uçak moduna başlatın işlemi already jailbroken dan sonra cydia gelmez ise ssh ile cydia gelecek açın repo 666 silin çözün sonra share electra oldugunu göreceksiniz
tekrar teşekkür ederim
selametle Allah kolaylık versin

Teşekkürler sorun yaşamadan yükledim.
Bu arada benim gibi diğer sürüm jailbreak işlemlerine tabii olmamış cihaz kullananlar için 3 aşamada aktif oluyor jailbreak

Merhaba bu dpkg hatasını nazıl çözebilirim yada çözümü varmı ?

81abddc618613a16f5f3255a7a45eacc.png
d34ef1a14d09adef19a47c9c66517c96.png

Merhaba bu dpkg hatasını nazıl çözebilirim yada çözümü varmı ?

81abddc618613a16f5f3255a7a45eacc.png
d34ef1a14d09adef19a47c9c66517c96.png

arkadaşlar bu hata ile karşılaşan olursa çözümü basit formda ios 11 - 11.1.2 electra jailbreak ve cydiayı kardırma konusundaki adımları birebir uygulayıp cydia yı tamamen siliyorsunuz sonra telefon reset atıyor açıldıktan sonra tekrardan electra ile kurulum yapıyorsunuz sorun ortadan kalkmış oluyor konunun linkini alta yazıyorum

Jailbreak yükledim cydia giriyorum kaynakları yenilirken böyle bir hata veriyor.

Ekli dosyalar

• 54CD53C8-5F7A-4F36-B7F0-9FEB8EBC79B3.png
    54CD53C8-5F7A-4F36-B7F0-9FEB8EBC79B3.png
    57.5 KB · Görüntüleme: 19
Tamam kuruldu. Eski elektra app silince safariden yenisi kuruldu.

arkadaşlar electra mp jailbreak yapınca hiçbir uygulamadan bildirim gelmiyor electra mp sadece 11.3.1 içinmi

Son düzenleme:
Geri