Neler yeni

Electra 11.3.1 Multi_Path /1 Yıllık Ignition

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende mi şanssızlık bilmiyorum bu electra mp ile denediğim zaman 2/3 ya da exploit de kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önceki electrayı sil. Siri kapat, uçak modunu al. Parola, beni bulu falan da kapat. Sonra mp’den dene.

Electra MP ile sonunda tekrardan jailbreak yapabildim ama hala cydia da hatalar devam ediyor.

Ekli dosyalar

• 3EEB1EE5-BC62-41F8-AD42-7A3AD823975C.png
    3EEB1EE5-BC62-41F8-AD42-7A3AD823975C.png
    206.6 KB · Görüntüleme: 35
Bende mp olani indirdim sertifika suresi 1 yil olarak gozukuyor ve ilk denemede jb aktif oldu 😀

Bunu kurunca imzalama olayı nasıl oluyor.Diğer ipadan farkı ne? Uzun vadede ne farkedecek? Madem bu stabilse neden diğer aracı çıkardılar

9555a3133e15ee36eac25d52865f86a2.png

Ciddi ciddi 1 yıl sertifika :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk çıkanda başarılı olamadım ve bunu indiriyim dedim fakat inmiyor. Tweakbox da uygulama yuklerken ki gibi hata veriyor surekli yeniden baslatiyorum var midir bir çozum yolu?

Yahu arkadaşlar araç 3/2 den ileri gitmiyor ve uçak moduna alıyorum bazen WiFi açık oluyor bazen kapalı uçak modunda bintürlü Cydia ulaşamıyorum güzel anlaşırlı bi şekilde elecktra ipa nasıl yüklenir tarif edermısınız

Bunu kurunca imzalama olayı nasıl oluyor.Diğer ipadan farkı ne? Uzun vadede ne farkedecek? Madem bu stabilse neden diğer aracı çıkardılar
Yorumlarda var zaten ama bu araç Multi_path yani developer hesabı isteyen exploit .

ben ilk yöntemle gece jb yapabildim.şimdi hiç bir işlem yapmadan direk bunu mu kurayım? sertifika bittiğinde mi kurayım? şu an cihazım jb li iken direk bunu kurmam bir sorun yaratır mı ? aklımda deli sorular...

Hiçbir sıkıntı olmaz İstersen ilk electrayı kaldır bunu kur :d
ben ilk yöntemle gece jb yapabildim.şimdi hiç bir işlem yapmadan direk bunu mu kurayım? sertifika bittiğinde mi kurayım? şu an cihazım jb li iken direk bunu kurmam bir sorun yaratır mı ? aklımda deli sorular...

Dostum bir çok kişi indirmeye çalışıyor denemeye devam et yapanların bir çoğu ilk denemde hallediyor :)

Geri