Neler yeni

Electra 11.3.1 Multi_Path /1 Yıllık Ignition

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum hangi electra'yı kullanıyorsun bu konudakimi yoksa 1.0 mı?
Mümkünse reboot atıp tekrar jailbreak yapıp uicache komutu girermisin ? Kusura bakma :d

ben ilk kez jailbreak yapmaya çalışıyorum. ama 1/3 ü geçemedim. şimdi bu MP olanı indirdim diyelim. diğer electrayı nasıl kaldıracam. aynbı şeyleri sonra baştan mı yapmam gerekiyor. Cydia impactor ile yüklemiştim

Dostum hangi electra'yı kullanıyorsun bu konudakimi yoksa 1.0 mı?
Mümkünse reboot atıp tekrar jailbreak yapıp uicache komutu girermisin ? Kusura bakma :d
Ustam tekrar yaptım already jaibroken diyor ssh girdim uicache yazdım hala gelmedi cydia. :S

ben ilk kez jailbreak yapmaya çalışıyorum. ama 1/3 ü geçemedim. şimdi bu MP olanı indirdim diyelim. diğer electrayı nasıl kaldıracam. aynbı şeyleri sonra baştan mı yapmam gerekiyor. Cydia impactor ile yüklemiştim
Hocam TweakBoxtan kurar gibi safari üzerinden kuracaksınız.

Ustam tekrar yaptım already jaibroken diyor ssh girdim uicache yazdım hala gelmedi cydia. :S
Hocam yani delactra çıkana kadar yapacak birşey yok üç ağıza üç burna vermeyi unutmadın değil mi ? :meparto:

Bunu paylaşanlara çok teşekkür ediyorum. Sayesinde sorunsuz bir Jailbreak’im oldu.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Dün geceden beri yapamadığım jbyi bununla yaptım. çok teşekkür ederim hepinize

Ben Error:exploit alıyorum. Restart'ladım 2 kere, ama hala aynı. Aslında çok da kurcalayıp versiyonumdan da olmak istemiyorum. Adam akıllı bi update getirseler keşke...

Arkadaşlar sonunda becerdim. Balkona sigara içmeye çıkmıştım. Bunda da tüm ayarlar kapalı durumda deniyordum. Wifi açık kalmış. Bastım direk 1/3ü atlayıp installing Cydia yazısı geldi ve ilk denemede oldu şükür. Wifi açıkken deneyin...
a1bf339062965343bb9c8e985935cd61.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede senin gibi oldu yükleme yapti ama cydia acilmiyor açtigim anda kapaniyor onun cözümü nedir bilen varmi?
Edit: sorunu buldum ama cözüm hala bulamadim ツ

Son düzenleme:
Yeni bi güncelleme daha geldi onla hallettim suan cydia dahil herseyi kullanabiliyorum

Arkadaslar yanimda laptop yok. Bu jailbreaki bilgisayarsiz yapiyoruz anlasilan dogru musur. YouTube videosu da var. Acaba duzgun calisiyor mu. Yapan var mi

Arkadaşlar şimdi yapabildim sanırım. Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerek.
9252bbc10df5857ac743b68ae922c7d1.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri