suell3285 Kayıtlı Üye JailbreakTR 7 Haz 2020 #1 ekrana 2 sefer donunuca uyandırmak için tweak varmı 2 sefer tıklayınca kitlemek için buldum da uyandurmak için bulamadım
ekrana 2 sefer donunuca uyandırmak için tweak varmı 2 sefer tıklayınca kitlemek için buldum da uyandurmak için bulamadım
haciosman Çalışkan Üye JailbreakTR 7 Haz 2020 #2 suell3285: ekrana 2 sefer donunuca uyandırmak için tweak varmı 2 sefer tıklayınca kitlemek için buldum da uyandurmak için bulamadım Genişletmek için tıkla ... Smarttap XS var Dikkat: Bu tweak cihazınızdaki bataryayı söküp götürdüğünde lütfen polise başvurun.
suell3285: ekrana 2 sefer donunuca uyandırmak için tweak varmı 2 sefer tıklayınca kitlemek için buldum da uyandurmak için bulamadım Genişletmek için tıkla ... Smarttap XS var Dikkat: Bu tweak cihazınızdaki bataryayı söküp götürdüğünde lütfen polise başvurun.
ugacomtr ugacomtr Administrator 8 Haz 2020 #3 AOD tweakine entegre olarak kullanıyorum. Şarja çok etkisini görmedim. Kolay gelsin.
Betalaktamaz Kayıtlı Üye JailbreakTR 8 Haz 2020 #4 ugacomtr: AOD tweakine entegre olarak kullanıyorum. Şarja çok etkisini görmedim. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu?
ugacomtr: AOD tweakine entegre olarak kullanıyorum. Şarja çok etkisini görmedim. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu?
haciosman Çalışkan Üye JailbreakTR 8 Haz 2020 #5 Betalaktamaz: Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu? Genişletmek için tıkla ... İphone x altı cihaz kullanıyorsan sarjın icinden geciyor hocam
Betalaktamaz: Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu? Genişletmek için tıkla ... İphone x altı cihaz kullanıyorsan sarjın icinden geciyor hocam
ugacomtr ugacomtr Administrator 9 Haz 2020 #6 Betalaktamaz: Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu? Genişletmek için tıkla ... cihazım xs max. amoled ekran yoksa önermem. olanlarda da 3 dk sonra sönmeye ayarlanırsa süper olur. zaten genelde de öyle çalışmaya ayarlanmıştır
Betalaktamaz: Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu? Genişletmek için tıkla ... cihazım xs max. amoled ekran yoksa önermem. olanlarda da 3 dk sonra sönmeye ayarlanırsa süper olur. zaten genelde de öyle çalışmaya ayarlanmıştır
Betalaktamaz Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Haz 2020 #7 ugacomtr: cihazım xs max. amoled ekran yoksa önermem. olanlarda da 3 dk sonra sönmeye ayarlanırsa süper olur. zaten genelde de öyle çalışmaya ayarlanmıştır Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam cihaz kısmında 6S yazıyordu yanlış görmediysem de ondan merak ettim :)
ugacomtr: cihazım xs max. amoled ekran yoksa önermem. olanlarda da 3 dk sonra sönmeye ayarlanırsa süper olur. zaten genelde de öyle çalışmaya ayarlanmıştır Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam cihaz kısmında 6S yazıyordu yanlış görmediysem de ondan merak ettim :)