Smarttap XS varekrana 2 sefer donunuca uyandırmak için tweak varmı 2 sefer tıklayınca kitlemek için buldum da uyandurmak için bulamadım
Hocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu?AOD tweakine entegre olarak kullanıyorum. Şarja çok etkisini görmedim. Kolay gelsin.
İphone x altı cihaz kullanıyorsan sarjın icinden geciyor hocamHocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu?
cihazım xs max. amoled ekran yoksa önermem. olanlarda da 3 dk sonra sönmeye ayarlanırsa süper olur. zaten genelde de öyle çalışmaya ayarlanmıştırHocam cihazınız 6S mi eğer öyleyse AOD tweaki LCD ekranlarda nasıl çalışıyor? AMOLED ekrandaki gibi sürekli açık mı bırakıyor çok şarj yemiyor mu?
Anladım hocam cihaz kısmında 6S yazıyordu yanlış görmediysem de ondan merak ettim :)cihazım xs max. amoled ekran yoksa önermem. olanlarda da 3 dk sonra sönmeye ayarlanırsa süper olur. zaten genelde de öyle çalışmaya ayarlanmıştır