tweak:dockshowlabel
işlevi:ıos 11 ile kaybolan dock taki uygulamalrın isimlerini geri getirir
repo:cydiageek.yourepo.com
ücret:ücretiz
![]()
Hata veriyor. Dock un altında boşluk bırakıyor. Aslında aradığım bir tweak di ama çalışmadı maalesef
![]()
Bende kullanıyorum sorun yok bende....![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siz ıos 10 dasınız galiba.ıos 10 orjinalinde olması lazım Dock’ta uygulama isimleri....tweak ıos 11 ve üzeri için
İos 12.1.2 şphone 6+
Tema ve HS widget ismi nedir acaba?
Hocam yazı fontu’nuzun ismi nedir ve nerden nasıl yüklediniz rica etsem biraz bilgi
Bytafont3...platino italic font...
Peki son bişeybytaFont3 çalışmıyordu biliyorum siz nerden kurdunuz bide fontu tabi repo’ları lazım şimdi
![]()
Font kendi içinde otomotik yüklü zaten siz seçip uygulayacaksınız...yok byrafont3 çalışıyor.
Yaypixxo.com repodan kurabilirsiniz..tweakmode da kuracaksınız tabi...
Ooo adamsın teşekkürler
![]()
Font kendi içinde otomotik yüklü zaten siz seçip uygulayacaksınız...yok byrafont3 çalışıyor.
Yaypixxo.com repodan kurabilirsiniz..tweakmode da kuracaksınız tabi...
Tam olarak nerde bulamadım bi türlü
Bytafont aç tweakmode aç font ta tıkla automotic pair tıkla fontlar orda istediğini seç
Hocam klavye kilit ekranı masa üstü tamamda, çoğu uygulamada mesala ayarlarda bile font temel kalıyor sürekli istediğim fontu seçip respring atttığım halde
![]()
Anladım senin derdini kardeşim.fontu tam eşleyemiyorsun onu da şöyle yapacaksın bütün heryerde aynı font Seçil’i olması lazım...bak bende tüm sekmeler pilatino italic![]()
![]()
Bendeki bytafont sizdeki gibi fontları göstermiyor bi garip
Gösterir gösterir.ayrlardan otomotik eşle yi kapatın.sonra fontu seçin o fonla alakalı değişim seçenekler var hangisini uygulamak istiyorsanız size yolladığım ss deki gibi heryere aynı fontu seçin sonra respring yapıyorsunuz
Hata veriyor. Dock un altında boşluk bırakıyor. Aslında aradığım bir tweak di ama çalışmadı maalesef
![]()
Tema ismini öğrenilir miyim ?