Neler yeni

Tweak DockshowLabel

uydufly

Jailbreaking
JailbreakTR
Tweak: DockshowLabel
Açıklama: iOS 11 ile kaybolan dock taki uygulamalrın isimlerini geri getirir
Repo: cydiageek.yourepo.com
Fiyat: Ücretsiz

Ekran Görüntüsü:
a8b2983672516f165ae2466aef0aa987.jpg

tweak:dockshowlabel
işlevi:ıos 11 ile kaybolan dock taki uygulamalrın isimlerini geri getirir
repo:cydiageek.yourepo.com
ücret:ücretiz
a8b2983672516f165ae2466aef0aa987.jpg

Hata veriyor. Dock un altında boşluk bırakıyor. Aslında aradığım bir tweak di ama çalışmadı maalesef
d47e664343f65f441541deb0d4cb8886.jpg

Siz ıos 10 dasınız galiba.ıos 10 orjinalinde olması lazım Dock’ta uygulama isimleri....tweak ıos 11 ve üzeri için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki son bişey bytaFont3 çalışmıyordu biliyorum siz nerden kurdunuz bide fontu tabi repo’ları lazım şimdi

Font kendi içinde otomotik yüklü zaten siz seçip uygulayacaksınız...yok byrafont3 çalışıyor.
Yaypixxo.com repodan kurabilirsiniz..tweakmode da kuracaksınız tabi...

Font kendi içinde otomotik yüklü zaten siz seçip uygulayacaksınız...yok byrafont3 çalışıyor.
Yaypixxo.com repodan kurabilirsiniz..tweakmode da kuracaksınız tabi...

Tam olarak nerde bulamadım bi türlü

Bytafont aç tweakmode aç font ta tıkla automotic pair tıkla fontlar orda istediğini seç

Hocam klavye kilit ekranı masa üstü tamamda, çoğu uygulamada mesala ayarlarda bile font temel kalıyor sürekli istediğim fontu seçip respring atttığım halde

Hocam klavye kilit ekranı masa üstü tamamda, çoğu uygulamada mesala ayarlarda bile font temel kalıyor sürekli istediğim fontu seçip respring atttığım halde

Anladım senin derdini kardeşim.fontu tam eşleyemiyorsun onu da şöyle yapacaksın bütün heryerde aynı font Seçil’i olması lazım...bak bende tüm sekmeler pilatino italic
e24e58423056bea2a2f1a366afb48859.jpg

Anladım senin derdini kardeşim.fontu tam eşleyemiyorsun onu da şöyle yapacaksın bütün heryerde aynı font Seçil’i olması lazım...bak bende tüm sekmeler pilatino italic
e24e58423056bea2a2f1a366afb48859.jpg

aed5dd1c983b158215111179f6a48520.jpg

Bendeki bytafont sizdeki gibi fontları göstermiyor bi garip

aed5dd1c983b158215111179f6a48520.jpg

Bendeki bytafont sizdeki gibi fontları göstermiyor bi garip

Gösterir gösterir.ayrlardan otomotik eşle yi kapatın.sonra fontu seçin o fonla alakalı değişim seçenekler var hangisini uygulamak istiyorsanız size yolladığım ss deki gibi heryere aynı fontu seçin sonra respring yapıyorsunuz

Gösterir gösterir.ayrlardan otomotik eşle yi kapatın.sonra fontu seçin o fonla alakalı değişim seçenekler var hangisini uygulamak istiyorsanız size yolladığım ss deki gibi heryere aynı fontu seçin sonra respring yapıyorsunuz

Hocam teşekkür halloldu

Geri