- Katılım
- 17 Haz 2018
- Mesaj
- 7
- Tepkime puanı
- 0
12.1.2 jailbreak yaptım. İlk önce çok güzel di her şey. Ama ne oldu bilmiyorum Cydia şimdi açılır gibi oluyor hemen kapanıyor. Lütfen yardım edin
Bugün b33 versiyonu için süresi dolmuş gibi yeniden doğrulama istedi unc0ver b33ü sildim b36 ve b37le defalarca denememe rağmen bir türlü aktif edemedim uncoverda re-jailbreak aktif olsa bile cydia açılmıyor ve bir türlü kurulu terekler aktif olmuyor ne yapmamı önerirsiniz?Cihaz yeniden başlatılmış jailbreak i tekrar aktif etmeniz lazım
Bugün b33 versiyonu için süresi dolmuş gibi yeniden doğrulama istedi unc0ver b33ü sildim b36 ve b37le defalarca denememe rağmen bir türlü aktif edemedim uncoverda re-jailbreak aktif olsa bile cydia açılmıyor ve bir türlü kurulu terekler aktif olmuyor ne yapmamı önerirsiniz?

Bunuda denedim yine olmadı.Re-install cydia yaptım yine olmadı reload system daemons tikini kapatıp denedim yine olmadı:)Aşağıdaki kısmı işaretleyerek yeniden jailbreak yapın tweakleriniz silinir ancak ayni tweakleri kurduğunuzda ayarları gelir. Bu şekilde de cydia açılmazsa reinstall cydia kısmını işaretleyip o şekilde jailbreak yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 9500
b36 ile deniyorum yine değişen bişey yokB37 de zaten cydia erişimi yok şuan güncelleme engellemek amaçlı yayınlandı diye biliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunuda denedim yine olmadı.Re-install cydia yaptım yine olmadı reload system daemons tikini kapatıp denedim yine olmadı:)
Olmadi hepsini sildim. 12.1.4 yüklendi. Artik yeni jailbreak cikana kadar bekleyecem.yeniden jailbreak yapman gerek.
Olmadi hepsini sildim. 12.1.4 yüklendi. Artik yeni jailbreak cikana kadar bekleyecem.
ÇSON ÇIKIŞ // Jailbreak yapmak isteyenler bu konuya (12.1.1 Beta 3'e geçmek)
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Burdan devam edebilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi