Çözüldü Cydia paketler gözükmüyor

dnzclk

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Telefonuma daha önce jailbreak yapmıştım ama uygulamalar kapandığı için telefonu sıfırlayıp tekrar jailbreak yaptım (yoksa cydia da kapandığı gibi açılıyordu) ama şimdide cydiada paketler gözükmüyor ve ayrıca ipa dosyalarını bilgisayardan hangi uygulama ile telefonuma atabilirim. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Cihaz
İphone 5
Sürüm
10.3.4

Ekli dosyalar

• IMG_20200214_184235.jpg
    IMG_20200214_184235.jpg
    4.5 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20200214_184149.jpg
    IMG_20200214_184149.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 11
Wifi kapatıp cydia içinden kaynakları yenile yapın tekrar.
cihaza ipa yüklemek için konu linkini kullanın

Wifi kapatıp cydia içinden kaynakları yenile yapın tekrar.
cihaza ipa yüklemek için konu linkini kullanın

Wifi kapatınca kaynakları yenile yapınca host hatası verdi ama wifi açık yapınca resimdeki hatayı veriyor IMG_20200214_191356.jpg

bu uygulamayı kullanmak için sim kart mı gerekli? bu telefonu sim kartsız kullanıyorumda genelde

Gerekli değil sadece cydia kaynakları güncellerken hata vermiş wifi bağlantılı olabilir hücresel ile kaynakları yenileyin.

Sorun devam ederse cihazı tam restore yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 15962 tekrar aynı hatayı vermekte
[automerge]1581697634[/automerge]

Ekli dosyayı görüntüle 15962 tekrar aynı hatayı vermekte
[automerge]1581697666[/automerge]

nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz

Dfu mod da restore yapın. Cydia dosya sistemi bozulmuş ayarlardan sıfırlama mı yaptınız.

Dfu mod da restore yapın. Cydia dosya sistemi bozulmuş ayarlardan sıfırlama mı yaptınız.

evet en baştada belirttim telefonu sıfırlamıştım.

Başka bir işleme gerek yok. yedek geri yüklemeyin sorunların tekrarlamaması için.
bide şöyle bir sıkıntı var 3uTools ile ipa yüklemeye çalışıyorum benden appsync kurmamı istiyor ama appsync yi telefona kurduktan sonra cydiayı tekrar açamıyorum appsync için benden kurmak istediği paketin ismi Apple file conduit 2

bide şöyle bir sıkıntı var 3uTools ile ipa yüklemeye çalışıyorum benden appsync kurmamı istiyor ama appsync yi telefona kurduktan sonra cydiayı tekrar açamıyorum appsync için benden kurmak istediği paketin ismi Apple file conduit 2

Pc ve cihaz arasında dosya transferi için apple file contid 2 tweakını yüklemen gerekli
Appstore dışından ipa yükleyebilmen için appssync unified tweakını yüklemen gerekli

Pc ve cihaz arasında dosya transferi için apple file contid 2 tweakını yüklemen gerekli
Appstore dışından ipa yükleyebilmen için appssync unified tweakını yüklemen gerekli
Peki bilgisayardan ipa dosyası yüklemek için önerebileceğiniz bir uygulama var mı 3uTools dışında

Peki bilgisayardan ipa dosyası yüklemek için önerebileceğiniz bir uygulama var mı 3uTools dışında

Afc2 tweakını deneyin apple file condit yerine

Afc2 tweakını deneyin apple file condit yerine

Çok teşekkür ederim yardımınız için

Geri