Çözüldü Cydia Hataları

Srokanca

Aktif Üye
JailbreakTR
Her açılışta resimdeki hataları alıyorum bundan nasıl kurtulabilirim ?

Ekli dosyalar

• 1F12634D-EF33-4443-829D-9A6BC230F3B7.png
    1F12634D-EF33-4443-829D-9A6BC230F3B7.png
    104.9 KB · Görüntüleme: 42
@Srokanca xarold reposu kapandı onu kaldır artık..
Chariz reposunu kaldır yeniden kur düzelicek bu sorunu bende yaşadım

@Srokanca o zaman yeniden ekle repoyu
Yeniden ekledikten sonra şimdiki girişlerde bu hatayı vermeye başladı
Herhangi bir tweak kurmak istediğim zamanda bu hata çıkmaya başladı şimdide

Ekli dosyalar

• 540898D4-C132-40F6-A237-6A9A1CA6666F.png
    540898D4-C132-40F6-A237-6A9A1CA6666F.png
    156.8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
@Srokanca Packix reposu var mi repoların içinde? Repoların ekran görüntülerini paylaşırmısın

Repoyu silemiyorum , tweak indirdiğimde resimdeki hatayı alıyorum telefonu tekrar başlatıp tekrardan jb yapıp girdim sonuç aynı

Ekli dosyalar

• 932764DE-F8D1-4113-961C-564AB9418641.png
    932764DE-F8D1-4113-961C-564AB9418641.png
    204 KB · Görüntüleme: 21
Moderatör tarafından düzenlendi:
@Srokanca fazla tweak kurmadınsa uncover ayarlardan rootfs yap bütün tweak ve repolar silinir

Cevaplarınız için teşekkür ederim filzadan repo silip respring yapıp tekrardan jb yaptığımda bütün hatalar giderildi

Tweak indiremiyorum Charizi tekrar ekledikten sonra
[automerge]1555337446[/automerge]
Repoyu silemiyorum , tweak indirdiğimde resimdeki hatayı alıyorum telefonu tekrar başlatıp tekrardan jb yapıp girdim sonuç aynı

Öncelikle chariz reposu şuan bende sorunsuz çalışıyor electra jb de geçici bir sorundur. Repoyu silmek istiyorsan.

Filza ile /etc/apt/sources.list.d klasöründe cydia.list dosyasını aç ve chariz reposunu listeden sil kaydet ve çık respring yap

Öncelikle chariz reposu şuan bende sorunsuz çalışıyor electra jb de geçici bir sorundur. Repoyu silmek istiyorsan.

Filza ile /etc/apt/sources.list.d klasöründe cydia.list dosyasını aç ve chariz reposunu listeden sil kaydet ve çık respring yap
Şuan herhangi bir hata almıyorum eğer tekrardan chariz reposuyla ilgili hata alırsam dediğiniz işlemi uygulayacağım.

ilk resimde attığım chariz repo sorunu devam ediyor. En son yazdığınız cevapta filza ile silme işlemi yapamıyorum sources.list.d klasöründe bulunan cydia.list dosyasını açıp repoyu sildikten sonra kaydete basıyorum fakat filzadan atıyor tekrar giriyorum silinmemiş.
-Ekstradan filzada bağzı dosyaları silmek isterken .trash izni olmadığından silemezsiniz uyarısı alıyorum

ilk resimde attığım chariz repo sorunu devam ediyor. En son yazdığınız cevapta filza ile silme işlemi yapamıyorum sources.list.d klasöründe bulunan cydia.list dosyasını açıp repoyu sildikten sonra kaydete basıyorum fakat filzadan atıyor tekrar giriyorum silinmemiş.
-Ekstradan filzada bağzı dosyaları silmek isterken .trash izni olmadığından silemezsiniz uyarısı alıyorum

İtools ile pc den dene ve cydia tamamen kapalı olsun

Sağ tarfta (i) işaretine bas ve aşağıda sabit kısmını aç ve maske kısmına 777 yaz kaydet ve repoyu silmeyi dene

24c1f62fef1c8ac1de2d980e70960606.jpg

97acaf44e72e296502c84b0f88f43600.jpg

@Srokanca
Yasaklı Repo ve önerilmeyen Repolar kullanıyorsun..!!

Bu repolarla Problem yaşaman gayet normal ve bu Repolar sende yüklü olduğu sürece Yardım alamazsın!

Önce şu Repoları ve Tweakleri sil (sadece orijinal Repolar kalsın) sonra devam ederiz..

JailbreakTR

Kusura bakmayın kaldırdım , sileo(beta) ‘ yı kurup sources bölümünden charis reposunu sildim , cydiayı açınca charis hatası gelmiyor ama repolarda gözüküyor.
Ekstradan Filza programında birşey silmeye çalışırken (.trash hedefine iznini olmadığı için yapamazsınız) hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim

Geri