Chariz reposu kaldırılmıyor nasıl yapıcam@Srokanca xarold reposu kapandı onu kaldır artık..
Chariz reposunu kaldır yeniden kur düzelicek bu sorunu bende yaşadım
Yeniden ekledikten sonra şimdiki girişlerde bu hatayı vermeye başladı@Srokanca o zaman yeniden ekle repoyu
Tweak indiremiyorum Charizi tekrar ekledikten sonra
[automerge]1555337446[/automerge]
Repoyu silemiyorum , tweak indirdiğimde resimdeki hatayı alıyorum telefonu tekrar başlatıp tekrardan jb yapıp girdim sonuç aynı
Şuan herhangi bir hata almıyorum eğer tekrardan chariz reposuyla ilgili hata alırsam dediğiniz işlemi uygulayacağım.Öncelikle chariz reposu şuan bende sorunsuz çalışıyor electra jb de geçici bir sorundur. Repoyu silmek istiyorsan.
Filza ile /etc/apt/sources.list.d klasöründe cydia.list dosyasını aç ve chariz reposunu listeden sil kaydet ve çık respring yap
ilk resimde attığım chariz repo sorunu devam ediyor. En son yazdığınız cevapta filza ile silme işlemi yapamıyorum sources.list.d klasöründe bulunan cydia.list dosyasını açıp repoyu sildikten sonra kaydete basıyorum fakat filzadan atıyor tekrar giriyorum silinmemiş.Öncelikle chariz reposu şuan bende sorunsuz çalışıyor electra jb de geçici bir sorundur. Repoyu silmek istiyorsan.
Filza ile /etc/apt/sources.list.d klasöründe cydia.list dosyasını aç ve chariz reposunu listeden sil kaydet ve çık respring yap
ilk resimde attığım chariz repo sorunu devam ediyor. En son yazdığınız cevapta filza ile silme işlemi yapamıyorum sources.list.d klasöründe bulunan cydia.list dosyasını açıp repoyu sildikten sonra kaydete basıyorum fakat filzadan atıyor tekrar giriyorum silinmemiş.
-Ekstradan filzada bağzı dosyaları silmek isterken .trash izni olmadığından silemezsiniz uyarısı alıyorum
ilk resimde attığım chariz repo sorunu devam ediyor. En son yazdığınız cevapta filza ile silme işlemi yapamıyorum sources.list.d klasöründe bulunan cydia.list dosyasını açıp repoyu sildikten sonra kaydete basıyorum fakat filzadan atıyor tekrar giriyorum silinmemiş.
-Ekstradan filzada bağzı dosyaları silmek isterken .trash izni olmadığından silemezsiniz uyarısı alıyorum
Teşekkürler sorun düzeldi şuanlık hiçbir problem yok umarım bundan sonrada çıkmaz.Filzayı sil ve başka bir repodan tekrar yükle
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap