Neler yeni

Çözüldü Cydia Hataları! (Yanlış verilen Substrate Compalibitily Layer güncellemesi)

Arkadaşlar Cihazlarınızı yormadan veya JB den olmak istemiyorsanız...

Bu akşam tüm problemlerinizi çözeriz.. yeterki sabırlı olun..

JailbreakTR

Arkadaşlar hallettim herkese çok teşekkür ederim özellikle @murat beye çok ilgilendi sorunu çözdüm electranın sitesinden tekrar yüklediğim jpa yı kaldırdım remove ettim tweakbaks dan tekrar yükledim düzeldi..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar hallettim herkese çok teşekkür ederim özellikle murat beye çok ilgilendi sorunu çözdüm electranın sitesinden tekrar yüklediğim jpa yı kaldırdım remove ettim tweakbaks dan tekrar yükledim düzeldi..

inşallah benimde olur hocam sevindim adına

Hayırlı akşamlar ya abiler böyle bir hata alıyorum safe moda atıyor respiring diyoru durum aynı
679c10b7bf21b90bae92ccde166f37b1.png

Hayırlı akşamlar ya abiler böyle bir hata alıyorum safe moda atıyor respiring diyoru durum aynı
679c10b7bf21b90bae92ccde166f37b1.png

Kardeşim mothlicon tweak kullanıyormusun.bu ajanda ikonunda ay ismımı gösteren tweak

Görsel varmı hangi teeak kardeşim

Bak aynı sorun bende de oldu ben onun yüzünden tüm tweakleri silip tek tek deneyerek tekrar kurdum.ve bu tweak yüzünden olduğunu tespit ettim.bak orda may yazıyor.onu yapıyor tweak.normalde yazmaz orda ay isimleri.
a754e21ca0f4c117c38bd988c0cba2e3.png

Bak aynı sorun bende de oldu ben onun yüzünden tüm tweakleri silip tek tek deneyerek tekrar kurdum.ve bu tweak yüzünden olduğunu tespit ettim.bak orda may yazıyor.onu yapıyor tweak.normalde yazmaz orda ay isimleri.
a754e21ca0f4c117c38bd988c0cba2e3.png

Bende takvim yazıyor
fda95c2daed4a9acf06a3919370246c3.png

O zaman sende o tweak yok.silo kullanıyorsan muhtemelen control merkezinde kullandığın kısa yollardan birinden kaynaklanıyor olabilir

Bilen birisi çıksada yardımcı olsa ya
[automerge]1533681526[/automerge]
maalesef biri çıkıp yardım etmedi elmada kaldım canınız sağ olsun
[automerge]1533682104[/automerge]
elma gidip geliyor hiç birşey olmuyoor

Son düzenleme:
Bilen birisi çıksada yardımcı olsa ya
[automerge]1533681526[/automerge]
maalesef biri çıkıp yardım etmedi elmada kaldım canınız sağ olsun
[automerge]1533682104[/automerge]
elma gidip geliyor hiç birşey olmuyoor
Hocam geçmiş olsun biraz bekleseymişiniz keşke. Nonce ayarlaması yapmış mıydınız?

peki ben bu telefonu apple store akasyaya götürsem aynı sürümü yükleyemezlermi
Maalesef imza kapalı olduğu için kimse birşey yapamaz. Ancak şöyle bir ihtimal olur eğer garantiniz devam ediyorsa ve sorun varsa servise verin belki değişim yapılır ve eski sürüm ile gelebilir.

Maalesef imza kapalı olduğu için kimse birşey yapamaz. Ancak şöyle bir ihtimal olur eğer garantiniz devam ediyorsa ve sorun varsa servise verin belki değişim yapılır ve eski sürüm ile gelebilir.
anladım eyw
[automerge]1533714789[/automerge]
bak kardeşim dfu moduna almadan önce tekrar sorayım başka seçenek yok dimi :)
[automerge]1533720875[/automerge]
@yusuf.ozgul kardeş 14.1 güncelleyince shshs alayımmı gerek varmı bide nasıl alınıyor

Son düzenleme:
Geri