Çözüldü cydia birden silindi

eduppp

Aktif Üye
JailbreakTR
arkadaşlar dün cydiadan güncellemeleri yapacaktım sonra karşıma bi yazı geldi ve kaldır parantez iiçinde güvensiz yazıyordu güvenliye bastığımda güncelleme yapmadı bende güvensize bastım cydia birden silindi ne yapmalıyım jb halen çalışıyor

Aynı sorun bende de oldu ne yapmamız gerekiyor
[automerge]1557671281[/automerge]
benim de jallbreak çalışıyor fakat cydia kayboldu güncellemeden sonra

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de oldu ne yapmamız gerekiyor
[automerge]1557671281[/automerge]
benim de jallbreak çalışıyor fakat cydia kayboldu güncellemeden sonra

Terminal den ilk önce "su" komutunu ardından şifreye değiştirmediyseniz "alpine" komutunu girin sonra "uicache" komutunu girerseniz cydia geri gelecektir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terminal den ilk önce "su" komutunu ardından şifreye değiştirmediyseniz "alpine" komutunu girin sonra "uicache" komutunu girerseniz cydia geri gelecektir

terminal dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum adım adım yardımcı olurmusunuz acaba

terminal dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum adım adım yardımcı olurmusunuz acaba

Telefonunda yoksa AppStore dan iTerminal uygulamasını indir WiFi ayarlarına girip bağlandığın ağın yanında i ikonu olcak ordan 192. İle başlayan ip senin ip . İndirdiğin uygulama da SSH yazan yere girip şifreyi alpine yazarak bağlanmış olucaksın tek yapman gereken uicache yazmak
ca4cb2f0479ed1cd3c263a1fc52618df.jpg

Telefonunda yoksa AppStore dan iTerminal uygulamasını indir WiFi ayarlarına girip bağlandığın ağın yanında i ikonu olcak ordan 192. İle başlayan ip senin ip . İndirdiğin uygulama da SSH yazan yere girip şifreyi alpine yazarak bağlanmış olucaksın tek yapman gereken uicache yazmak
ca4cb2f0479ed1cd3c263a1fc52618df.jpg

erorr failed to connect hatası alıyorum ve uicacheyi nereyee yazacağımı analamadım

erorr failed to connect hatası alıyorum ve uicacheyi nereyee yazacağımı analamadım
Bak ilk fotoğrafta bi ip değiştircen aynı şekilde ekranımda ne yazıyorsa omları gireceksin ip in hangisi olduğunu gösteren bi ss ekledim ve bağlandıktan sonra uicache i nereye yazacağını da
b322e50c6f18240d0713bf2e178cbe9e.jpg
bc80a8a21a4d498a5680077c3fd298db.jpg

Bak ilk fotoğrafta bi ip değiştircen aynı şekilde ekranımda ne yazıyorsa omları gireceksin ip in hangisi olduğunu gösteren bi ss ekledim ve bağlandıktan sonra uicache i nereye yazacağını da
b322e50c6f18240d0713bf2e178cbe9e.jpg
bc80a8a21a4d498a5680077c3fd298db.jpg

dedikleriniz yaptım fakat anlatmaya çalıştığım connect e basınca failed to connect hatası alıyorum ikinci fotoğrafa giremiyorum

dedikleriniz yaptım fakat anlatmaya çalıştığım connect e basınca failed to connect hatası alıyorum ikinci fotoğrafa giremiyorum

Kullanıcı adı root şifreyi de alpine port u da 22 yaptığına eminsin dimi

Sürüm ve kullandığınız jailbreak aracını yazabilir misiniz?

11.3 electra kullanıyorum

Konuyu inceledinizmi.

Konuyu inceledinizmi.

tam anlamadım fakat sileo bende yüklü sileo cydia yerine mi geçyior açıklamrısınız

tam anlamadım fakat sileo bende yüklü sileo cydia yerine mi geçyior açıklamrısınız

Elektrra jb yeni güncelleme sonrasında cydia yı kaldırıp sileoyu kuruyor. Paylaştığım konuda sileonun yanına cydia kurulumu var.

Sürüm ve kullandığınız jailbreak aracını yazabilir misiniz?

Yusuf kardeşim benim çocuk paketleri güncellemis :) cydia gitti sileo felanda yüklenmemiş. Cydiayi nasıl getirebiliriz tekrar 11.3 iPhone x cihaz. Jailbreak aktif ama cydia yok

Yusuf kardeşim benim çocuk paketleri güncellemis :) cydia gitti sileo felanda yüklenmemiş. Cydiayi nasıl getirebiliriz tekrar 11.3 iPhone x cihaz. Jailbreak aktif ama cydia yok
Uncover aracına geçebilirsiniz. Electrada artık cydia kullanmak çok düzgün çalışmaz.

Geri