arkadaşlar dün cydiadan güncellemeleri yapacaktım sonra karşıma bi yazı geldi ve kaldır parantez iiçinde güvensiz yazıyordu güvenliye bastığımda güncelleme yapmadı bende güvensize bastım cydia birden silindi ne yapmalıyım jb halen çalışıyor
Aynı sorun bende de oldu ne yapmamız gerekiyor
[automerge]1557671281[/automerge]
benim de jallbreak çalışıyor fakat cydia kayboldu güncellemeden sonra
terminal dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum adım adım yardımcı olurmusunuz acabaTerminal den ilk önce "su" komutunu ardından şifreye değiştirmediyseniz "alpine" komutunu girin sonra "uicache" komutunu girerseniz cydia geri gelecektir
Sent from my iPhone using Tapatalk
terminal dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum adım adım yardımcı olurmusunuz acaba
erorr failed to connect hatası alıyorum ve uicacheyi nereyee yazacağımı analamadımTelefonunda yoksa AppStore dan iTerminal uygulamasını indir WiFi ayarlarına girip bağlandığın ağın yanında i ikonu olcak ordan 192. İle başlayan ip senin ip . İndirdiğin uygulama da SSH yazan yere girip şifreyi alpine yazarak bağlanmış olucaksın tek yapman gereken uicache yazmak![]()
Bak ilk fotoğrafta bi ip değiştircen aynı şekilde ekranımda ne yazıyorsa omları gireceksin ip in hangisi olduğunu gösteren bi ss ekledim ve bağlandıktan sonra uicache i nereye yazacağını daerorr failed to connect hatası alıyorum ve uicacheyi nereyee yazacağımı analamadım
dedikleriniz yaptım fakat anlatmaya çalıştığım connect e basınca failed to connect hatası alıyorum ikinci fotoğrafa giremiyorumBak ilk fotoğrafta bi ip değiştircen aynı şekilde ekranımda ne yazıyorsa omları gireceksin ip in hangisi olduğunu gösteren bi ss ekledim ve bağlandıktan sonra uicache i nereye yazacağını da
![]()
![]()
dedikleriniz yaptım fakat anlatmaya çalıştığım connect e basınca failed to connect hatası alıyorum ikinci fotoğrafa giremiyorum
evet aynı şekilde yaptımKullanıcı adı root şifreyi de alpine port u da 22 yaptığına eminsin dimi
11.3 electra kullanıyorumSürüm ve kullandığınız jailbreak aracını yazabilir misiniz?
11.3 electra kullanıyorum
tam anlamadım fakat sileo bende yüklü sileo cydia yerine mi geçyior açıklamrısınızKonuyu inceledinizmi.
Duyuru - Cydia For Chimera / Electra
Tweak: Cydia For Chimera / Electra Uyumluluk: iOS: 11 - 12 / Chimera / Electra Fiyat: Ücretsiz Repo: Diatre Açıklama: Chimera ve Electra kullanan üyelerimiz Sileo ile birlikte Cydia kullanabilir. Repoyu Sileo'dan ekleyip 'Cydia For Chimera / Electra' kurduğunuz da Cydia yüklenmiş olur...www.jailbreaktr.com
tam anlamadım fakat sileo bende yüklü sileo cydia yerine mi geçyior açıklamrısınız
Sürüm ve kullandığınız jailbreak aracını yazabilir misiniz?
Uncover aracına geçebilirsiniz. Electrada artık cydia kullanmak çok düzgün çalışmaz.Yusuf kardeşim benim çocuk paketleri güncellemis :) cydia gitti sileo felanda yüklenmemiş. Cydiayi nasıl getirebiliriz tekrar 11.3 iPhone x cihaz. Jailbreak aktif ama cydia yok