D DeliturK Guest 26 Mar 2018 #1 Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Ekli dosyalar Screenshot_5-205x300.jpg 7.1 KB · Görüntüleme: 31 indir.jpg 8.7 KB · Görüntüleme: 31
Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/
Berat Banned Yasaklı Katılım 10 Şub 2018 Mesaj 356 Tepkime puanı 33 26 Mar 2018 #2 DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... 3D Touch iOS 11 kendi özelliği mi yoksa tweak mi yülemek gerek???
DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... 3D Touch iOS 11 kendi özelliği mi yoksa tweak mi yülemek gerek???
Berat Banned Yasaklı Katılım 10 Şub 2018 Mesaj 356 Tepkime puanı 33 26 Mar 2018 #4 Hbasdereli: 3D Touch iphone 6s ve sonrası cihazlarda var diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... iPhone 6 için yok mu tweak ile çalışmazmı
Hbasdereli: 3D Touch iphone 6s ve sonrası cihazlarda var diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... iPhone 6 için yok mu tweak ile çalışmazmı
yusuf_ Yetkili Administrator Katılım 21 Ağu 2017 Mesaj 4,135 Tepkime puanı 2,540 26 Mar 2018 #6 DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... O menüyü de renklendiren vardı. Cydiadan bu tweakın açıklamasına bakarsanız yazmıştım.
DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... O menüyü de renklendiren vardı. Cydiadan bu tweakın açıklamasına bakarsanız yazmıştım.